Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Novi udarac za Srbiju, Kosovo od sljedeće godine u Davis i Fed kupu

Teniski teren
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
24.12.2015.
u 20:46

'Muška reprezentacija će od 2. do 5. ožujka sljedeće godine igrati ili protiv Albanije, Azerbajdžana ili San Marina. To se još mora odrediti. Ženska će reprezentacija sudjelovati na turniru Fed kupa koji će biti održan u Ulcinju.'

Teniska savez Kosova službeno je obaviješten od strane Međunarodne teniske federacije (ITF) da će njihova muška i ženska reprezentacija sljedeće godine imati pravo nastupa u Davis i Fed kupu!

- To je za nas veoma lijepa i radosna vijest. I ranije smo se pripremali za to, odredili smo sastave reprezentacija, kao i izbornike koji će voditi obje reprezentacije. Među igračima će biti i onih koji su porijeklom s Kosova, a igraju u inozemstvu - rekao je za Radio televiziju Kosovo predsjednik Saveza Škeljzen Domi te nastavio:

- Muška reprezentacija će od 2. do 5. ožujka sljedeće godine igrati ili protiv Albanije, Azerbajdžana ili San Marina. To se još mora odrediti. Ženska će reprezentacija sudjelovati na turniru Fed kupa koji će biti održan u Ulcinju.

U Srbiji ne slave zbog ovoga jer Kosovo ne priznaju kao samostalnu državu i svaki put kad im se od strane neke institucije omogući nešto kao što je sad slučaj s tenisom, negoduju i šalju protestne note.

>> Ćorlukini navijači vikali 'Kosovo je Srbija', Hrvat i Albanac tražili prekid!

Komentara 18

Avatar pasaluk
pasaluk
21:48 24.12.2015.

Pa na Kosovu je skoro 2 milijuna Albanaca,a htjeli su veliku smrdiju sa 200 tisuća u Hrvatskoj, a Kosovu ne daju slobodu na 2 milijuna ljudi

Avatar komšijabg
komšijabg
21:37 24.12.2015.

Znamo mi da je Kosovo gotova prića, samo mnogi ne žele da priznaju to jer se boje za život u Srbiji!!!!!

PE
peugeot
21:17 24.12.2015.

A evo koji ce slavni teni-seri nastupati za Albance sa Kosova? Evo imena : Fadilj Tul(j)umba, veliki navijac Federera i Ramiz Tahanhalva, obozavalac Ane Ivanovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije