Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ POBJEDE

Kopić: Trenutno nije lako biti trener Hajduka, u blatu smo

Inter Hajduk HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
26.08.2018.
u 21:33

- Ostaje žal jer smo dva puta vodili, iako je rezultat na koncu realan. Mi ćemo sigurno i dalje rasti, bod s Hajdukom nam mora biti poticaj - rekao je Toplak.

Hajduk još uvijek čeka prvu pobjedu sezonu u HNL-u. U petom kolu bijeli su odigrali 2:2 kod Intera u Zaprešiću.

- Mislim da smo od prve minute pokazali da smo došli pobijediti. Imali smo šansu Gyurcsa. Inter je iz prve akcije zabio. Dečki su dobro reagirali, dogovor je bio da napravimo sve da pobijedimo. Bilo je puno dobrih stvari, veći dio susreta smo kontrolirali. Odradili smo dobar tjedan što se tiče treninga, nije lako, ali vjerujem da se možemo izvući iz ove situacije - započeo je trener bijeli Željko Kopić nakon utakmice.

Najteži tjedan u karijeri?

- Teško mi je, dosta razgovaramo. Trenutno nije lako biti trener Hajduka, rekao sam i sada igračima u svlačionici da smo u blatu, ali da se moramo izvući.

Inter Hajduk HNL
1/9

Previše stranaca u Hajduku?

- To je priča za malo dublju analizu. Svaki hrvatski igrač je interesantan tržištu. Osuđen si na izlazne transfere, nije lako ni jeftino dobiti kvalitetnog mladog igrača iz HNL-a. Onda je normalno da posežemo za igračima iz inozemstva. Kroz protok vremena ćemo napraviti sve da dovedemo to na optimalnu razinu - zaključio je Kopić. 

Trener Intera Samir Toplak istaknuo je sljedeće:

- Ostaje žal jer smo dva puta vodili, iako je rezultat na koncu realan. Mi ćemo sigurno i dalje rasti, bod s Hajdukom nam mora biti poticaj. Htio sam pobjedu. Kada, ako ne sada protiv Hajduka?  

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Davorom Šukerom


 

Komentara 19

ED
europski dinamo
21:48 26.08.2018.

Nije problem što hajduk ne može pobjediti Dinamo,Rijeku,Osijek,Lokomotivu nego je problem što ne može u derbijima.

Avatar white socks
white socks
23:26 26.08.2018.

Što bi tek bilo da suci nisu na njihovoj strani, odnosno zbog straha od torcidinih terorista sude penale. Ne bi imali ni jedan bod. Dabogda sve izgubili!

Avatar Mi sami
Mi sami
22:51 26.08.2018.

Ima to i vedriju stranu što ste se snuždili imati ćete nagodinu najljepši stadion u drugoj ligi pa onda vječiti derbi hajduk I protiv haduka II pa jeftinija liga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije