Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI NIJEMAC

Konačno su stigle pozitivne vijesti o Schumacherovom zdravlju. Otkrio ih je Michaelov bivši kolega

Michael Schumacher i Ross Brown
DPA/Pixsell
09.01.2024.
u 15:08

Međutim, sada su došle prve pozitivne vijesti nakon što je Britanac Herbert u intervju za BettingSites.co.uk otkrio da navodno može sjediti.

Legendarni pilot Formule 1 Michael Schumacher može sjediti za stolom, otkrio je nekadašnji F1 vozač i bivši timski kolega slavnog Nijemca,  Johnny Herbert. Stanje Schumachera, koji je stavljen u umjetnu komu i podvrgnut nekoliko operacija nakon pada na skijanju, od tada je obavijeno velom misterije, a informacije uglavnom dolaze na kapaljku.

GALERIJA Bivši kolega otkrio prve dobre vijesti u vezi Schumachera

Michael Schumacher i Ross Brown
1/12

Međutim, sada su došle prve pozitivne vijesti nakon što je Britanac Herbert u intervju za BettingSites.co.uk otkrio da navodno može sjediti.

- Čujem vijesti samo iz druge ruke. Čuo sam, od osoba iz F1, da zaista sjedi za stolom tijekom večere, ali to ne mogu garantirati. Mogu čitati samo između redova. Nismo mnogo čuli od njegove obitelji i to je razumljivo. To je oduvijek bio dio Michaelovog i obiteljskog načina da sve drže vrlo privatno, vrlo tajno - rekao je Herbert. 

VEZANI ČLANCI:

O Nijemcu se brine ekipa medicinskog osoblja i njegova supruga Corinna u njihovoj kući na Ženevskom jezeru, ali službene informacije o njegovom stanju nikad nisu objavljene. Inače, Johnny Herbert je sa legendarnim Schumijem dijelio garažu dok su nastupali za momčad Benettona 1994. i 1995. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije