Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donosi Max!
Povratak na članak

Koga se mi to bojimo? Ovo je pravo lice Islanda

Islandski je nogometni gen vrlo upitan, u povijesti su pobijedili samo u nekoliko ozbiljnijih utakmica, donosi novi Max.

Komentari 11

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:13 15.11.2013.

Kakav je ovo tekst? Čemu služi? Kaj smo saznali? Ništ. kaj iz njega možemo zaključit? Ništ. Stvar je manje-više jednostavna. Ak se dečki dovedu u situaciju da bu ju doma lovili rezu, onda ništ. Dakle, tekma na strani i još k tome prva je važna. Kak odigrat. Povučeno, zonska obrana i na polukontre i kontre. Kad napadači i krila krepaju od otvaranja i trčanja nazad, onda ih zamenit i dalje tak. Možda nam se posreći pa im utrpamo 3 komada u prvih 20 minuta.

VL
Avatar patkovic
patkovic
22:11 14.11.2013.

mislim da će bit čupavo

VL
WT
wtf
07:09 15.11.2013.

Opravdano se plašimo jer ne radi se o tome koliko je Island jak , nego koliko smo mi tanki !!!

VL
Avatar BobaNova
BobaNova
08:24 15.11.2013.

ajde molim vas ne filozofirajte, svatki nogometni strucnjak koji nesto drzi od sebe zna kako se mora igrati protiv balkanskih ekipa. Tko ima vecu motivaciju? Tko ima borbenije i cvrsce igrace? Kakva su obrane? Sanse su 50/50 a ako see nasi postave kao u zadnjih par utakmica onda nek ostanu bolje kod kuce.

VL
BA
balic
22:49 14.11.2013.

Ne budemo li se kvalificirali reci ce Stimac ,sa njim bi bili otisli u Brazil i da smo protiv Francuske igrali... :-)

VL
KR
krampus9
22:29 14.11.2013.

ako nasi budu igrali:Pletikosa Srna Simunic Corluka Pranjic Rakitic Modric Kranjcar Ilicevic Olic Mandjukic Modric Kranjcar Ilicevic Olic Mandjukic

VL
DU
Deleted user
07:32 15.11.2013.

Kad bi Kličku došao protivnik renomea Islanda, bio bi nokautiran u prvoj sekundi prve runde. Mi smo za Island, kao Navy Seals za nekakvu pričuvnu postrojbu. I tako to igračima treba prenijeti. Hrvatski nogometni reprezentativci, ako netko od vas ovo čita, vi ste najbolje što Hrvatska ima, vi ste naši Navy Seals i s igračima Islanda možete samo igrati džepni bilijar.

VL
Avatar Glina74
Glina74
09:31 15.11.2013.

Ozrene ti i takovi novinari pišete gluposti zato smo i tako daleko došli da se bojima Islanda jer vi stalno brbljate i podcujenjujeta svakoga protivnika prije nego smo igrali i onda se izgubi onda poćmete opet da lajete po stožerimažerima da nisu ovo da nisu ono a šta vi novinari pišete gluposti i vičet HOP prije nego ste preskočili ni jedan Hrvatski novinar nije napisao Štop pustite neka dečki odigraju u miru pa čemo onda da pišemi da hvalimo ili kudimo a ne samo opocijenjivati protivnika kojega nikada niste vidijeli jer samo pišete ono što ste od drugih čuli Pitanje Ozreno :::::koliko puta si vidio ISLANJD u živo da ga tako možeš podcijenjivati .kako pišeš da su napredovali zadnjih godina za 100 mjesta na ljestvici a mi smo deset mjesta pali pa sada procijeni koje je više vredno

VL
AG
ante.grbesa.77
08:57 15.11.2013.

Sve loše što se desilo je zbog ismijavanja Gospe i Međugorja.Zamislite jednog grešnika poput Štimca,da se hvali s time.Bog ga je kaznio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.