Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nba nadigravanje

Kobe sudski želi zabraniti majci da mu prodaje trofeje

'Los Angeles Lakers guard Kobe Bryant sticks his tongue out while waiting to take a free throw shot against the Milwaukee Bucks during the first half of a NBA basketball game in Milwaukee, Wisconsin M
'DARREN HAUCK'
04.05.2013.
u 21:52

Bryant je sada jako ljut na majku i oca Joea, trenera na Tajlandu, jer ih je tijekom karijere darivao s milijunima dolara

Premda su u noći na subotu odigrane četiri šeste utakmice 1. kola doigravanja, u NBA eteru glavna je priča sudski obračun Kobe Byanta i majke Pamele. Oni se spore o tome ima li mama pravo prodati 100 njegovih predmeta. Sin majci to pravo želi uskratiti pa se obratio sudu i traži blokadu najavljene lipanjske dražbe s njemu dragocjenim predmetima kao što su srednjoškolski dresovi i pisma, prsten srednjoškolskog prvaka, prstenje Lakersa za roditelje nakon NBA naslova iz 2000.

Problem je pojačan time što je izvjesna aukcijska kuća gospođi Pameli već platila 450.000 USD, koliko je tražila da si kupi kuću u Las Vegasu. Kobe je majci najprije nudio 250.000 USD, ali ona to nije prihvatila pravdajući se da je 75.000 USD potrošila samo na skladištenje svih sinovih stvari iz košarkaške mladosti kojih ima oko 900 i koje su procijenjene na 1,5 milijuna USD. Više od toga mamu boli što je ženinoj majci svojedobno kupio kuću vrijednu 3,2 milijuna USD, a njima je nudio kuću vrijednu manje od milijun USD.

Poput Bryantovih Lakersa, sezona je završila i za Boston, Houston, Atlantu i LA Clippers. Nitko od njih nije se uspio izboriti za sedmu utakmicu. Oklahoma je u gostima eliminirala Rocketse sa 103:94, a New York u Bostonu Celticse sa 88:80. U drugi krug su prošli i Pacersi u Atlanti (81:73) te Memphis doma preko Clippersa (118:105).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije