Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestrašio trenera

Klopp otkrio kakva je nevolja snašla Lovrena, zašto je napustio travnjak

Jürgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
08.12.2019.
u 07:00

Njemački strateg izrazio je nadu da će hrvatskog reprezentativca uskoro opet imati na raspolaganju

Liverpool je u subotu poslijepodne nastavio svoj juriš na naslov prvaka Engleske na gostovanju kod Bornemoutha (3:0), prvu titulu otkako je osnovana Premier liga, ali opet se smrknulo lice menadžera Jürgena Kloppa. Barem nakratko.

Naime, Dejan Lovren se u jednom trenutku požalio na bol, te je napustio travnjak u četrdesetoj minuti utakmice šepajući.

Premda su prve informacije u engleskim medijima govorile da je hrvatski reprezentativac istegnuo tetive, Klopp je u subotu predvečer pojasnio da nije bilo tako strašno kao što se na prvu činilo, odnosno, da Lovrena uskoro očekuje u momčadi.

- Vjerujem da neće biti težih posljedica. Barem se nadam. Čini mi se da je u pitanju ipak bio samo grč. Dejan je osjetio nekakvu bol, kazao nam to, ali smo odlučili ne riskirati i izvadili ga iz igre. Htio je dočekati poluvrijeme, otići na tretman kod fizioterapeuta, nastaviti utakmicu i u drugom dijelu, ali smo kazali 'ne' - otkrio je je Klopp. 

Lovren se u prvu momčad vratio otkako se ozlijedio Joel Matip (koljeno), a nedavno je na šest tjedana iz stroja ispao i Fabinho.

Ispred Liverpoola je čak osam ogleda do 11. siječnja, od toga pet prvenstvenih, a Manchester City sigurno nije predao bitku ma što Pep Guardiola pričao (prije nekoliko dana je kazao da bi bio lud kada bi razmišljao o naslovu, op.a.).

 



 

 

Komentara 4

MA
Maxi73
14:54 08.12.2019.

Titulu im niko vise ne uzima!

DO
Domumom
09:53 08.12.2019.

Brate brz povratak na teren i osvajanje titule, a trebaš nam i za vatrene.

PR
prajdali100
09:32 08.12.2019.

Liverpool je prvak ! Klopp će zlatnim slovima biti upisan u povijest ovog slavnog kluba kao najveći !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije