Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI PROSVJEDUJU

Klopp: Götze je izabrao Bayern jer želi raditi s Guardiolom

jurgen klopp
NPH/Pixsell
23.04.2013.
u 19:21

- On je igrač kojeg je želio Pep Guardiola. Mario je želio raditi s odličnim trenerom. Ja ga ne bih mogao naučiti tika-taku - kaže Klopp.

Borussia Dortmund je dan uoči utakmice s Realom u Ligi prvaka doznala da će njen dragulju Mario Götze sljedeće sezone nositi dres Bayerna. Evo što o svemu kaže trener Jürgen Klopp.

- Za transfer sam saznao dan nakon uzvratne utakmice protiv Malage tako da sam samo 24 sata mogao uživati u toj pobjedi - kaže strateg Borussije.

Klopp je objasnio zašto je Bayern aktivirao klauzulu po kojoj Götze za 37 milijuna eura postaje slobodan igrač.

- On je igrač kojeg je želio Pep Guardiola. Mario je želio raditi s odličnim trenerom. Ja ga ne bih mogao naučiti tika-taku.

No, neobično je da se transfer jednog od ključnih igrača kluba objavi dan uoči tako velike utakmice.

- Trenutak je bio loš, ali prepuštam svima da promisle zašto je Bayern to odlučio napraviti baš sada.

Njemački mediji pišu da su se popodne ispred stadiona Borussije okupili nezadovoljni navijači, a Klopp im je poručio da sutra na utakmici budu korektni prema jednom od najvećih njemačkih talenata posljednjih godina.

>> Borussia potvrdila transfer Götzea u Bayern: Razočarani smo...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije