Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENA POTVRDA

Wolfsburg daje novi ugovor Perišiću, Mandžukić im ne treba

Ivan Perišić
NordPhoto/PIXSELL
13.06.2015.
u 11:16

'Imamo Maxa Krusea, Basa Dosta i Nicklasa Bendtnera i nemamo mjesta kupovati igrače.'

Sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs potvrdio je da klub priprema novi ugovor Ivanu Perišiću.

- Točno. Čim se vrati u klub, čekat će ga novi ugovor. O čemu smo već razgovarali tijekom sezone. Odlično se prilagodio, što vrijedi i za ostale naše igrače poput Caligiurija, Arnolda - rekao je Allofs i osvrnuo se na mogućnost dolaska Marija Mandžukića:

- To nije tema. Imamo Maxa Krusea, Basa Dosta i Nicklasa Bendtnera i nemamo mjesta kupovati igrače.

>> Ivan Perišić pomogao Wolfsburgu da prvi put u povijesti osvoji Kup!

Komentara 4

BJ
Bjelovar112
13:18 13.06.2015.

mandjo nije nikad bio neki poseban igrač , ali mora se priznati uvijek mu se isplatila upornost i njegova trka do kraja i zato je tu gdje je no kako stari manje će trčati i to će se vidjeti .

Avatar zivoslavkovasojevic
zivoslavkovasojevic
16:29 13.06.2015.

Mario Mandžukić Mandžooooo - Ja volim Mandžu i on bi razvaljivao u Bundesligi i to je garantovano. Ali mene brine nes drugo a to je kak ce Mandžo fulati tj. propustiti penal, igrati lose, prouzrokovati penal, a biti na terenu kao da ga nema? Ali nije Mandžo sam sve usrl, tu je bio i onaj Pranjic (on mora u mirovinu) i onaj Srna sto je pravio crvene i gluposti. Meni je i sada muka kada pomislim sta su bre radili!

KS
krao_sam
12:18 13.06.2015.

Nakon ove izvedbe od sinoc, naravno da ga nece kupiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije