Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO TRI TRANSPLANTACIJE

Klasnić zabrinuo: Nitko mi od obitelji više ne može pomoći

Ivan Klasnić
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
1/4
21.09.2018.
u 21:54

Klasnić je usred sudskog spora protiv liječnika iz bivšeg kluba Werdera zbog nepravilnog tretmana bolesti bubrega.

Iza Ivana Klasnića tri su transplantacije bubrega. Posljednju je imao prošle godine i bubreg zasad dobro funkcionira, no razloga za brigu ima.

- Koliko dugo će ovaj bubreg izdržati, to samo zvijezde znaju - rekao je Klasnić pa dodao:

- Nitko mi od obitelji više ne može pomoći.

Inače, Klasnić je usred sudskog spora protiv liječnika iz bivšeg kluba Werdera zbog nepravilnog tretmana bolesti bubrega.

Prvostupanjska odluka je na strani Klasnića kojem tadašnji liječnik Werdera Götz Dimanski i pripravnik Manju Guha moraju platiti 100.000 eura. Uz novčanu odštetu, sud je dosudio ovaj dvojac mora snositi i sve troškove Klasnićeva liječenja u prošlosti i u budućnosti. Konačna odluka trebao bi donijeti Viši regionalni sud u Bremenu.

>> Pogledajte i kako je Mandžukić nasmijao sve na treningu Juventusa

 

Komentara 26

Avatar Ada
Ada
01:40 22.09.2018.

Žao mi je svakog čovjeka koji boluje od tako teških bolesti, pa i Klasnića, naravno. Ali, nikako mi nije jasno kad čovjek koji je imao sreću i milost da dobije bubreg i produlji si život nastavi igrati nogomet kao da je najzdraviji. Pa u nogometu su napori veliki, igra se po svakakvim vremenskim uvjetima, ima mnogo padova, udaraca, ozljeda...Nije li to namjerno poigravanje sa životom uvreda onoga tko se odrekao vlastitog bubrega i podnio bol operacije da bi njemu bilo bolje? I tako tri puta. Čovječe, čuvaj to što imaš i budi zahvalan!

AE
Aedes2017
12:51 22.09.2018.

Klasnić je bilo I jest gospodin.Želim mu brzo ozdravljenje I svako dobro.

Avatar Grunf
Grunf
22:07 21.09.2018.

zamislite samo koliko ljudi nije Klasnić i nemaju tu komociju tražiti nove donore preko VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije