Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA NEDJELJA

Kingsi pobijedili Clipperse nakon četiri godine, Miami može bez LeBrona

Miami
Foto: Reuters/PIXSELL
03.11.2014.
u 08:55

Sacramento je slavio sa 98:92, a Heat sa 107:102.

Sacramento Kingsi bili su najugodnje, ako već ne i najveće, iznenađenje NBA večeri jer su nakon četiri i pol godine slavili na gostovanju kod LA Clippersa te su time potvrdili da ove sezone neće biti samo pasivni promatrači. Uz njih, treba spomenuti da Golden State ne posustaje, da Miami može i bez LeBrona i da su Hornetsi još jednom izgubili s malom razlikom.

Iako Clippersi pod košem imaju Griffina i Jordana, izgubili su upravo zbog igre pod košem. Uništio ih je najbolji pojedinac kompletne večeri Cousins s 34 poena, 17 skokova i pet asistencija, a sjajno mu se pridodao Gay s 25 poena, sedam skokova i šest asistencija. Jordan s četiri poena i devet skokova, Griffin sa 17 poena i osam skokova te Paul sa 16 poena i 11 asistencija jednostavno ništa nisu mogli. Dapače, dok je trojka iz prve petorke zapravo razočarala, klupa je oduševila. Hawes je za 22 minute zabo 17 i imao četiri skoka, a Turkoglu je svojih devet minuta opravdao sa sedam poena, stopostotnim šutom (3-3) i tri skoka.

Rezime svega jest da su Kingsi slavili prvi put nakon 21. ožujka 2010. godine i da sad više nisu na omjeru 1-10 otkako su u Clipperse stigli Paul i Griffin. Također, sad obje momčadi u sezoni imaju 2-1 nakon tri utakmice.

Miami pak u prve tri utakmice ne zna za poraz, a Wadeu (19p, 11s, 7a) i Boshu (21p, 11s, 4a) sve se bolje pridodaje Deng (18p). Poraženi Raptorsi ipak ne trebaju previše žaliti, bili su blizu i tih 102:107 nije toliko loše jer ostaju na pozitivnom omjeru u sezoni (2:1), a i DeRozean (30p) i Lowry (22p) dokazali su još jednom kolika će biti opasnost protivničkim ekipama.

REZULTATI:

LA CLippers - Sacramento Kings 92:98
Miami Heat - Toronto Raptors 107:102
New York Knicks - Charlotte Hornets 96:93
Portland Trailblazers - Golden State Warriors 90:95

>> U NBA ligi po prvi put igra više od stotinu internacionalaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije