Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP
Povratak na članak

Kerum želi meč sa Srbijom, ali i financijsku korist Splitu

Gradu Splitu jako je stalo da bude domaćin dvoboja Davisova kupa između Hrvatske i Srbije.

Komentari 12

RI
Risnjak
19:41 08.03.2010.

@Nikola pa ako ste tako uvjereni sta onda cvilite ?! Koliko ste ja se vidjelo cijeli prosli weeken...jedva ste dobili C ekipu amera ! Jos jednom o primitivizmu... ubiti navijaca iz strane zemlje je non plus ultra primitivizma, a ja mislim da si toga i svjestan ! samo vi dodite u nas Split da vas opet prizemljimo.... tko visoko leti nisko pada !

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:16 09.03.2010.

Mislim da je Zadar daleko najbolje rjesenje. Publika je objektivna, a to je u ovakvom susretu najvaznije.

VL
MR
mrvecdam
03:59 09.03.2010.

josip11-na 2.mjesto ne mozes doci ako pobjedjujes Cilica,Karlovica,Ljubicica...za njih se malo poena dobija.Ali kad redovno\"tuces\"Nadala,Del Potra,Murraya...onda si 2.na svijetu.To je sva filozofija,ali za tebe tesko shvatljiva

VL
N1
Nikola 1983
19:08 08.03.2010.

Ne treba dopustiti da vlaska primitiva iz splita predvodjena primitivnim gradonacelnikom iskazuje svoje frustracije i neodgojenost na teniskom mecu koji da nije nacionalizma nikad ne bi dosli pogledati. srpski teniski savez u slucaju da split bude domacin treba odkazati mec.

VL
EA
eastcoast
19:21 08.03.2010.

Avi jadni srbi ste svi veliki europejci, zadnji sam koji će stati u obranu keruma ili njemu sličnih, ali pravi strah ne leži u tome gdje se igra već u tome što Hrvatska ima kvalitetniju ekipu( dobili ste jedva oslabljenee amere i to na zemlji, đoković je u svađi bio sa svima, troicki je samo solidan, tipsa ima loš omjer sa čilićem), to je pravi razlog vašeg straha...Još da Ančić napreduje do srpnja( makar za parove) i činjenica je da je Hrvatska apsolutni favorit....

VL
RI
Risnjak
19:24 08.03.2010.

@Nikola po tvojoj logici se onda u cijeloj Srbiji nikad vise nebi smijelo odrzati medunarodno takmicenje u bilo kojem sportu... upravo su vas frustracije i vas bolestan nacionalizam i primitivizam ubili Bricea Tatona (navijava iz francuske), zar ne ?! Vii tamo preko u Srbistanu fakat tesko pamtite !!!

VL
N1
Nikola 1983
19:51 08.03.2010.

ma, ko cvili, covjece? nije to nogomet nego tenis. ne mozemo dopustiti da kojekakva primitiva urla \"ubi srbina\" i slicne gadosti. ipak je tenis sport za ljude sa visem stupnjem kulture i pameti. da u split dolazi spanjolska ili njemacka bilo bi mozda 2000 gledatelja. ovako ce sav vlaski olos doci da urlice a da ne zna cak ni pravila tenisa. ekipa sa djokovicem se ne boji nikoga a ne prosjecne hrvatske.

VL
NL
NLF
20:49 08.03.2010.

Za Nikolu Kaj bi htio da opet Poreč organizira meč pa da Vas bude više nego nas hrvata, e neće ići. Ovo treba ili u Split ili u Zadar. Nek Vam se tresu gaće

VL
JO
josip11
20:49 08.03.2010.

...daj srbi...ja sam znao da uvijek trazite neke razloge za poraz i slicna sranja...al da pricate da je match u Splitu \"visokorizičan\" onda stvarno postajete smijesni... Split je drugi po velicini Hrvatski grad i ne vidim tu nikakav razlog da se ne igra tamo..nit vidim razliku u Splitu i u Zagrebu...docekat ce vas isto Spaladium arena je perfektna...publika je perfektna ( za nas )...vjerujem da ce doc navijaci iz cijele Dalmacije i da ce atmosfera bit idealna.. ..a sto se tice organizacije i grada domacina..ja znam da bi vi da se igra u Beogradu..ali nece. a sta se tice igraca...Cilic je 9 u svijetu i ne vidim razlog zasto nebi mogao pobijedit đokovića...Karlović je jaci od Troickog i od Tipsarevica...jedino su parovi problem...ali ako su mogli Isner i Bryan pobijedit na zemlji u sred Beograra onda ce moc i Cilic i Karlovic.. i da nemojte se zaletavat sa izjavama tipa..\"osvojit cemo DC\"....dajte molim vas..prvi put u povijesti prosli ste 1. kolo...I TO JEDVA......neznam na koju foru je Troicki pobijedio Isnera...a Đoković ga je isto jedva dobio na zemljanoj podlozi tako da..ne vjerujem da cete proc Hrvatsku...a pogotovo Španjolsku ili Argentinu sa takvim drugim reketom..

VL
JO
josip11
20:55 08.03.2010.

i da i ja se slazem...jbt...organizira mi Porec u kojem zive svi..a samo ne Hrvati.. igramo polufinale Davis Cup-a tamo i nisu u stanju napunit onu pisljivu dvoranu od 5 tisuca gledatelja....i sta je jos bolje bilo je vise Čeha nego Hrvata u dvorani...lol i izvukli ste se na Svjetskom prvenstvu u rukometu...igrali u Porecu..koda su doma igrali..sad je vrijeme da vidite kako se navija...SPLIT !!!

VL
JO
josip11
01:36 09.03.2010.

mi smo samo realni... Hrvatska je favorit i pobijedit ce a vi ste sebe vec proglasili prvacima DC.. i ako mozda neznas Davis Cup igraju minimalno 2 igraca...u vasem slucaju vise...tako da mi se je** sto je Đoković 2. nana ljestvici...iako neznam kako je dospio tamo, jer su i Nadal i Del Potro a i Murray bolji igraci od njega....Davis cup se igra timski...a vasi ostali igraci su za kurac.. i slazem se Nikola Pilic...najveci izdajnik... .....prizeljkujem da mu Split priredi prigodnu dobrodoslicu!

VL
OB
-obrisani-
14:17 09.03.2010.

Karaćemo vas i u Splitu a Bogu hvala i van Splita. Nama je svejedno gde se igra. Srbija će pobediti. NATO U BLATO !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.