Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Kerum želi meč sa Srbijom, ali i financijsku korist Splitu

Marin Čilić
Igor Kralj | 24sata
08.03.2010.
u 18:57

Gradu Splitu jako je stalo da bude domaćin dvoboja Davisova kupa između Hrvatske i Srbije.

– Želimo biti domaćini na zadovoljstvo grada, HTS-a i tenisača, koji će imati vrhunsku navijačku potporu, kao i uvijek. Također, želimo da od toga profitiraju svi, i promotivno i financijski – kaže Ivan Veštić, prvi čovjek splitskog sporta.

No, upravo su financije bile nepremostiva prepreka prije godinu dana kada Split nije dobio domaćinstvo susreta sa SAD-om.

Tadašnji gradonačelnik Kuret nije želio da Grad preuzme rizik mogućeg financijskog neuspjeha, HTS-u je nudio tek 100 tisuća kuna, smještajne i ljudske resurse, dok je Poreč platio 1,9 milijuna kuna i dobio domaćinstvo.

Sadašnji čelnici Splita na čelu sa Željkom Kerumom vjerojatno će naći srednji put, ključan će biti sastanak splitskoga gradonačelnika i Radimira Čačića. Problema s najmom arene Spaladium ne bi trebalo biti, Split ima pravo koristiti je 52 dana godišnje besplatno.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:16 09.03.2010.

Mislim da je Zadar daleko najbolje rjesenje. Publika je objektivna, a to je u ovakvom susretu najvaznije.

MR
mrvecdam
03:59 09.03.2010.

josip11-na 2.mjesto ne mozes doci ako pobjedjujes Cilica,Karlovica,Ljubicica...za njih se malo poena dobija.Ali kad redovno\"tuces\"Nadala,Del Potra,Murraya...onda si 2.na svijetu.To je sva filozofija,ali za tebe tesko shvatljiva

RI
Risnjak
19:41 08.03.2010.

@Nikola pa ako ste tako uvjereni sta onda cvilite ?! Koliko ste ja se vidjelo cijeli prosli weeken...jedva ste dobili C ekipu amera ! Jos jednom o primitivizmu... ubiti navijaca iz strane zemlje je non plus ultra primitivizma, a ja mislim da si toga i svjestan ! samo vi dodite u nas Split da vas opet prizemljimo.... tko visoko leti nisko pada !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije