Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci ga napali

Kelava u središtu skandala: 'To su sve izmišljotine!'

Ivan Kelava i Domagoj Vida
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/6
12.05.2016.
u 18:12

– Dao sam intervju hrvatskim medijima, a moje riječi prenijeli su talijanski mediji. Njihov je prijevod bio dobar, ne znam što se dogodilo s AS-ovim prijevodom.

Bivši vratar Dinama Ivan Kelava našao se u središtu skandala u Španjolskoj nakon što je As objavio njegove izjave iz kojih se moglo zaključiti da će Real platiti igračima Granade da zaustave Barcelonu i kraljevskom klubu donese naslov prvaka.

Podigla se velika prašina, hrvatskog vratara nazvao je i ljutiti predsjednik kluba, a na kraju se ispostavilo da su izjave izmišljene.

– Predsjednik kluba Quique Pina, zabrinut viješću koju je pročitao u AS-u, nazvao me i rekao kako je u šoku, a ja nisam imao pojma o čemu priča. Kad sam i ja uzeo te novine u ruke i pročitao što su napisali, bio sam razočaran i ljutit jer ono što sam ja rekao nema veze s onim što je napisano, demantirao je Kelava i dodao:

– Dao sam intervju hrvatskim medijima, a moje riječi prenijeli su talijanski mediji. Njihov je prijevod bio dobar, ne znam što se dogodilo s AS-ovim prijevodom. Jako sam razočaran.

Komentara 4

LU
lukivoda
19:06 12.05.2016.

glavno da ga je VL i njegova piskarala odma osudili

PO
pozornik66
19:31 12.05.2016.

To su "hrvatski" mediji, oni tako prenose vjesti pola netočne, tako ih je juga naučila

AN
AnteizmalogZGa
19:17 12.05.2016.

Zašto Večernji nije prenio originalnu izjavu Kelave?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije