Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi na Rujevici

Kek uoči Hajduka: Nebitno je tko će igrati, Hajduk je odličan

Matjaž Kek
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/5
11.05.2017.
u 19:36

Mogu reći da smo motivirani i puni sportskog inata. Velika pozitiva vlada u svlačionici, kaže Vešović.

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Hajduk u Jadranskom derbiju (Rujevica, 17 sati). Riječki nogometaši tražit će nove bodove u borbi za vrh ljestvice protiv Splićana koji su u odličnoj formi te su upisali pet pobjeda zaredom.

- Derbi! Velika utakmica i izazov. Rasprodana Rujevica, kvalitetan protivnik i naša želja, cilj, motiv i inat da napravimo ono što se očekuje od nas i što mi očekujemo. Zadovoljan sam kako su igrači reagirali nakon zadnje utakmice. Mislim da će ekipa biti spremna odigrati kvalitetno i to je najbitnije. Svi živimo za ovu veliku utakmicu - rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Za utakmicu protiv Hajduka sigurno neće konkurirati Franko Andrijašević koji ima tri žuta kartona.

- Nebitno je tko će igrati. Svaki igrač koji dobije priliku izaći će na travnjak i dati sve od sebe da odigra kvalitetno pametno i angažirano s puno agresije. Bitno mi je da igrači koji će igrati daju sve od sebe - dodao je Kek koji je kao i uvijek pozvao na oprez.

- Hajduk je u dobroj seriji i odlično igra. To nas mora dodatno motivirati i napraviti još agresivnijim. Igramo protiv momčadi koja se standardizirala. To je jako bitno u nogometu, što se na kraju vidi i na njihovim rezultatima - ustvrdio je Kek.

Marko Vešović kaže da poraz protiv Lokomotive nije ostavio traga.

- Čeka nas prava utakmica u pravoj atmosferi. Za to se živi i igra. Mogu reći da smo motivirani i puni sportskog inata. Velika pozitiva vlada u svlačionici. Znamo svi što moramo napraviti. Jedva čekamo utakmicu i vjerujem da će publika uživati - zaključio je Vešović.

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
20:33 11.05.2017.

radje Dinamo jos 20godina, nego Rijeka! Ajmo bijeli!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije