Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacija iz Srbije

Evo što je Matjaž Kek kazao o preuzimanju Crvene zvezde

Matjaž Kek
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/4
08.05.2017.
u 11:02

Dok god imam ugovor, nema pregovora i razgovora o ostalim klubovima, naglašava trener Rijeke.

Srpski mediji servirali su jučer senzacionalnu vijest kako će trener Rijeke Matjaž Kek od sljedeće sezone preuzeti Crvenu zvezdu. Dojučerašnji trener Zvezde Miodrag Božović podnio je ostavku nakon poraza od Voždovca kojom su crveno-bijeli vjerojatno ostali bez naslova, a do kraja sezone momčad će voditi Boško Đurovski (55) koji je s beogradskim klubom već osvojio dvostruku krunu.

Kek je danas komentirao informaciju o prelasku u Crvenu zvezdu.

– Svi koji me znaju, znat će i moj komentar na ovo. Imam ugovor s Rijekom do 15. lipnja, dok god imam ugovor, nema pregovora i razgovora o ostalim klubovima. Želim raditi i živjeti ovdje, ne bih si dopustio pregovarati s drugim klubovima dok imam ugovor zbog svog karaktera, stožera, igrača, a posebno zbog navijača – rekao je Kek u emisiji ''Pod stijenama Kantride''.

Pred Rijekom je ključno razdoblje sezone, ima pet bodova više od Dinama, a pritisak osvajanja naslova je golem.

– Moramo zadržati mir, maknuti negativnu energiju i sve što dolazi sa strane. Ne želim si raditi reklamu, živim od rada i od toga što dajem sve od sebe – zaključio je Kek.

Matjaž Kek
1/15

Komentara 13

CR
crocro
11:55 08.05.2017.

Kek je trener po mjeri za Dinamo. On je izdignuo Rijeku na višu razinu u odnosu na kojoj je Rijeka do tada bila. Pod njegovim vodstvom Rijeka ima kontinuitet i visoku razinu igre kako kandiciono tako i taktički. Kek je sistematičan trener koji ne želi improvizacije već profesionalnost. Mislim da bi svojim stavom i stilom vođenja kluba mogao doprinjeti da Dinamo igra ulogu broj 1 u HNS-u. Dinamo se trebao Keka planirati prije Peteva. I danas mislim da je Kek bolji i kompletniji trener od Peteva. Svaćam da se mnogi neće slagati mojim mišljenjem, ali to je samo moje mišljenje a poštujem vaše.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:30 08.05.2017.

ups.... istekla mi kazna..... pa evo maj hambl opinjn glede Keka..... Slovenac je Mourinho za Pjetlića Peteva koji nije napravio ama baš ništa i nikakav pozitivan pomak u Dinamu od kad je došao..

DU
Deleted user
11:54 08.05.2017.

Artukovic, da g. Kek i ode po isteku ugovora u nov klub, nitko u Hrvatskoj mu ne bi imao sto prigovoriti a najmanje trolovi i lakrdijasi poput tebe! Iskreno mu zelim puno srece sto god rad i raditi ce u buducnosti, bez obzira gdje. Takodjer , zelim da osvoji i sa Rijekom napokon HNL. I Rijeka i on su to zasluzili. Samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije