Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka u polufinalu kupa
Povratak na članak

Kek: Ni najveći navijač Dinama ne bi tako kaznio Andrijaševića

Sve je to smiješno! Taj bi trebao dijeliti pravdu, a u svim medijima se opravdava. To je previše. Ovaj im iskače iz paštete – kazao je Kek

Komentari 7

ZR
Ze Roberto u
23:27 29.11.2016.

Tko gleda utakmice kada igra Rijeka,može vidjeti da na svaku odluku suca, koja je protiv njih, skaču i prigovaraju.....naročito Žuta i Vešović

VL
BR
braveheart11
06:37 30.11.2016.

dakle...krenimo redom da napokon otkrijemo zavjeru protiv Rijeke..... krenimo od te famozne utakmice protiv Slavena..... u toj utakmici Slavenu je ponosten cisti gol a jos k tome trebao je bito sviran jedanasterac........ali ne pojedini novinari i vodstvo Rijeke to smatra minornim naspram opravdanog crvenog kartona..... idemo dalje..... utakmica Rijeka Hajduk.. pomocni sudac je pogodjen kamenom i to presucuje ....... pitam se zasto i tko to stiti Rijeku ....... za kraj evo zadatak za sve.... koliko je penala (po meni svi su bili) dosudjeno Rijeci u zdanjih par kola + kup?........

VL
Avatar petrolio
petrolio
09:00 30.11.2016.

znači keku nije problem što je franko javno vrijeđao i ponižavao suca, nego zato što su ga zbog toga kaznili - gotovo najmanjom kaznom (kazna je mogla biti i 12 utakmica)!

VL
LI
Lisabon
09:33 30.11.2016.

Sve je pripremljeno (a svako dan se potencira ovakvim i slicnim clancima)da ukoliko Rijeka nece biti prvak ,znaci Dinamo je to postao na neposten nacin. I nema nikakvih,ali bas nikakvih mogucnosti da se to dogodi sportski.Upozoravam disciplinskog suca da jakoo dobro pripazi kod kaznjavanja Bobana zbog pogibeljnog starta na Situmu.Naime ukoliko ga se kazni tako da moze igrati protiv Rijeke ili Hajduka,to ce biti namjestaljka.Najbolje bi bilo (a to bi vecina novinara pohvalila) da ga se uopce ne kazni jer kad napravis takav start na igracu Dinama,onda je to bilo u skladu nogometne igre ili kako kazu komentatori na Arena sportu,bilo je manjeg dodira u zaru borbe.

VL
DH
dalibor.hren
12:48 01.12.2016.

Za Andrijaševićevo lajanje predviđena je kazna do 12 utakmica!

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
08:15 30.11.2016.

Ni najveći navijač Dinama ne bi tako kaznio Andrijaševića i ni največi nacionalni balkanac ne bi toliko postigao na klupi HNK Rijeke kao ova vrijedan i stručan europski trener iz susjedne Slovenije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.