Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA PRED NASLOVOM

Kek: Dečki, najbolji ste kad je gotovo!

Matjaž Kek
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
17.05.2017.
u 23:33

- Matematika je jasna. Trebamo još taj jedan korak i moj je savjet igračima: Ostati mirni, koncentrirani, fokusirani - rekao je Matjaž Kek

Rijeka je pred krunidbom, Dinamova vladavina pred padom! Nedjelja, 19 sati, kvarnerska „bombonijera“ koja će već sutra biti rasprodana. Jedna velika momčad i jedan strašan trener, Napoleon s Rujevice, koji je i nakon posljednje teške prepreke došao pred novinare savršeno hladan, miran, fokusiran.

 - Ovo je sport, a u sportu si najbolji na kraju. Imamo pred sobom četiri dana pripreme, rekuperacije za Cibaliju koja ima dan više odmora. Učinit ćemo sve da igrače maksimalno pripremimo i fizički i psihički. Matematika je jasna. Trebamo još taj jedan korak i moj je savjet igračima: Ostati mirni, koncentrirani, fokusirani - rekao je Matjaž Kek i dodao:

- Morat ćemo se maknuti u izolaciju. Rekao sam nakon Hajduka da moramo biti pametniji nego prije i protiv Slavena smo bili. Ne raditi budalaštine i spektakle, najbolji si kad je sve gotovo. Uz nas je i u Koprivnici bila armija navijača koji trpe i pate s nama, a došli smo zajedno do 85 bodova. Bilo je situacija ove sezone kad smo mogli biti pametniji kao što smo bili danas u prvom poluvremenu, ali razumijem igrače kroz što prolaze – rekao je Kek. 

Matjaž Kek
1/8

Prvi gol na utakmici u 14. minuti zabio je Franko Andrijašević 

- Zaslužili smo, odigrali smo utakmicu da ne može bolje i slavili nakon toliko vremena u Koprivnici. Znamo da smo centimetar do cilja, ali ne znam... Nekako ne osjećamo tu euforiju. Kad dobijemo Cibaliju, možemo početi slaviti – rekao je najbolji Rijekin strijelac.

Trener Slaven Belupa Kopić je rekao:

- Rijeka je bila predobra, nijednom ove sezone nismo bili tako nemoćni. Jednostavno nam nije dala.

Komentara 3

MG
mato.greganic
07:49 18.05.2017.

SVE MOJE ISKRENE ČESTITKE RIJECI NA OSVOJENOM PRVOM MJESTU, ZASLUŽILI STE OVU SEZONU STE DALEKO NAJBOLJI. iako sam navijać Dinama.

VL
vladek
10:02 18.05.2017.

Ljep primer prodane tekme

DU
Deleted user
01:07 18.05.2017.

Kao što sam več napisao par puta, ta zadnja "več dobivena na papiru" utakmica protiv Cibalije biti će vjerojatno i teža nego ova danas. Nije Cibalija nikakva kanta za napucavanje, jednostavno Vinkovčani nisu imali sreće počesto, a i bili su oštećeni par puta. Ipak ,ako bude psiha Riječana na nivou, motiv, kvalitet i širina klupe je na strani Rijeke. Prepuna Rujevica naravno isto. Iznenađenja ne bi smijelo biti. Moguće i da Dinamo kiksne u Osijeku. U svakom slućaju, samo hrabro i uspiješno do cilja Rijeko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije