Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Slavena

Razočarao Crvenu zvezdu: Kek otkrio planove o nastavku karijere

Matjaž Kek
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/3
16.05.2017.
u 16:39

S Rijekom imam ugovor do 15. lipnja, nakon čega ćemo ga produljiti do 2021., kaže Kek.

Nedavno su srpski mediji objavili glasinu kako će trener Rijeke, Matjaž Kek, od sljedeće sezone voditi Crvenu zvezdu. No, slovenski stručnjak to je ubrzo demantirao, a potom je otkrio planove za nastavak karijere.

- Sve to o Zvezdi obične su glasine i sve je to dio igre. Nekad netko nešto kaže, obično bez pokrića, i onda krene stampedo. S Rijekom imam ugovor do 15. lipnja, nakon čega ćemo ga produljiti do 2021. godine. Sve je već dogovoreno s predsjednikom Miškovićem kojeg iznimno poštujem i samo nedostaje moj potpis. Usmeno smo se već dogovorili i stisnuli si ruke - kazao je Kek za Vecer.com te naglasio:

- Sve moje misli i energija usmjereni su na projekt Rijeke. 

A momčad s Rujevice u srijedu očekuje gostovanje u Koprivnici gdje je posljednji put slavila 23. ožujka 2014. godine.

- Znamo koja je negativna serija iza nas u Koprivnici, ali ovo je nova utakmica i novi izazov. Cilj i želja je pozitivan rezultat - rekao je Kek i dodao:

- Sada kada je ulog veliki treba istrčati na travnjak i odigrati i dati malo više kada boli, kada peče i ponestaje zraka. To je jedini način da na kraju jednog maratona možeš doći do cilja.

Matjaž Kek
1/5

Komentara 3

PA
papilon100
18:50 16.05.2017.

Rijeka gubi u Koprivnici 2-1 a onda u zadnjem kolu pobjeduje Dinamo u Zagrebu 3-1 i postaje zasluzeno prvi puta prvak Hrvatske

Avatar Matija22
Matija22
19:08 16.05.2017.

pametno pa Rijeka je 10 puta jači klub od CZ ovako će igrati kvalifikaciju za LP možda se plasira u grupu najboljih pa možda ode u neki bolji svjetski kub

IL
ilijan
20:55 16.05.2017.

Neće Kek iz civilizacije u divljinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije