Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO

Katastrofalne vijesti za Modrića! Zar će mu stvarno to napraviti?

Luka Modrić i Christian Eriksen
Foto: Gtres/Pixsell
1/6
02.05.2019.
u 16:41

"Osvajač Zlatne lopte nema budućnost u Real Madridu kod francuskog trenera", piše španjolski portal Diario Gol i navodi da je kapetan hrvatske reprezentacije prošao put od nezamjenjivog u svlačionici do igrača koji je pao u drugi plan kod trenera.

Španjolski portal Diario Gol objavio je članak u kojem tvrdi da Luka Modrić nema budućnost u Real Madridu kod trenera Zinedinea Zidanea. Tvrdi se i da će ga Real prodati kako bi namaknuo sredstva za dovođenje pojačanja na Santiago Bernabeu.

"Osvajač Zlatne lopte nema budućnost u Real Madridu kod francuskog trenera", piše španjolski portal i navodi da je kapetan hrvatske reprezentacije prošao put od nezamjenjivog u svlačionici do igrača koji je pao u drugi plan kod trenera.

Real će kao zamjenu za Modrića dovesti Christiana Eriksena iz Tottenhama. Danskom veznjaku Real navodno već traži kuću u Madridu. Zidane je zainteresiran i za Paula Pogbu, no iz Manchester Uniteda traže previše.

Navodi se i da je Modrić namjeravao otići još prošlog ljeta kada je vidio da Cristiano Ronaldo pakira stvari i prelazi u Juventus. No, predsjednik Reala Florentino Perez tada ga je zadržao jer nije mogao dopustiti da u jednom prijelaznom roku ostane bez dvojice ključnih igrača.

>> Pogledajte upozorenje Luke Modrića nakon poraza od Mađarske


 
Ključne riječi

Komentara 22

NI
NikoCro
16:47 02.05.2019.

Opet, ma ljudi moji ovi novinari su stvarno naporni

DR
Drazen78
16:54 02.05.2019.

Pa dobro po cemu bi to bilo katastrofalno? Pa Modric je u 34toj godini, normalno da je u padu a i normalno da jedan Real trazi zamjenu za njega. Najbolje da ode jod sezonu-dvije u Inter i to je to

PR
prajdali100
16:58 02.05.2019.

Je l se to netko naslađuje ? Zašto se ne potpišeš ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije