Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PLJUSKA

Katastrofa Manchester Uniteda! Everton mu napunio mrežu do vrha

Everton - United
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
21.04.2019.
u 16:38

Everton je opasno ugrozio poziciju crvenih vragova u borbi za nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Nogometaši Manchester Uniteda doživjeli su brodolom u dvoboju 35. kola engleske Premier lige na gostovanju u Liverpoolu kod Evertona koji ih je pobijedio s uvjerljivih 4:0 (2:0) i opasno ugrozio poziciju crvenih vragova u borbi za nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.  

Za pobjedu Evertona strijelci su bili Richarlison (13), Sigurdsson (28), Digne (56) i Walcott (64). Posebno je atraktivan bio prvi gol Richarlisona koji je zabio škaricama.

Everton se sa 49 bodova probio na sedmo mjesto, a Manchester United je sa 64 boda iz 34 utakmice.  Trećeplasirani Tottenham bježi Unitedu tri boda, a Arsenal i Chelsea su za dva boda u prednosti, s tim da topnici imaju utakmicu manje, koju će odigrati s početkom u 17 sati kao domaćini protiv Crystal Palacea.

Na vrhu je Manchester City sa 86 bodova, jednim više od Liverpoola koji od 17 sati gostuje kod Cardiffa. 

Getafe uvjerljiv protiv Seville

Nogometaši Getafea pred svojim su navijačima svladali Sevillu s 3:0 u utakmici 33. kola i preskočili Andalužane na 4. mjestu ljestvice španjolske Primere, koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Prva dva pogotka domaći su postigli iz kaznenih udaraca. Prvog je u 35. minuti realizirao Mata, a drugog u četvrtoj minuti nadoknade u prvom dijelu Jorge Molina, a pritom je isključen Escudero zbog igranja rukom i drugog žutog kartona, nakon što je prvi zaradio zbog prigovora, kad je sudac Lahoz dosudio prvi kazneni udarac. Molina je u 53. minuti još jednom pogodio mrežu za konačnih 3:0. U 71. minuti domaći su ostali sa deset igrača nakon što je izravni crveni karton dobio Dakonam zbog opasnog starta.

Hrvatski reprezentativac Marko Rog je za Sevillu igrao od 69. minute, ali nije uspio donijeti bitniju promjenu.

Vodeća Barcelona ima 77 bodova, devet više od drugoplasiranog Atletico Madrida, dok je Real Madrid treći sa 16 bodova zaostatka za Kataloncima i utakmicom manje.

U nedjelju su na rasporedu još preostale tri utakmice 33. kola: Real Madrid - Athletic Bilbao (16.15 sati), Villarreal - Leganes (18.30) i Betis - Valencia (20.45).  

>> Pogledajte video o Kristijanu Lovriću iz Gorice

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
17:11 21.04.2019.

kad vidiš umišljene ego poglede martiala,pogbe i rašforda jasno ti je da tu od tima nema ništa

ČI
čikaga3
19:39 22.04.2019.

A sad će im Građani uzeti mjer. United igra staromodan nogomet a i igrači su srednja kvaliteta.

ČI
čikaga3
08:33 22.04.2019.

Kak je otišel Ferguson raspali su se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije