Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINULI NIZ
Povratak na članak

Karoglan uspio nešto što Hajduk nije u devet prethodnik utakmica protiv Varaždina!

Od povratka u HNL, Varaždinci su bili redovite mušterije bijelih, jer od mogućih 27 bodova, igrači Varaždina nisu osvojili niti jedan. No, danas su prekinuli taj niz protiv Hajduka

Komentari 4

KU
Kujttim
20:17 24.02.2024.

Utakmica će biti registrirana rezultatom Varaždin - Hajduk 0 -3 jer postoje dokazi da lopte nisu bile dovoljno napumpane što je usporilo igru i omogućilo Varaždinu da uzme bod.

VL
KU
Kujttim
20:43 24.02.2024.

Opet bakljada u najnepovoljnijem trenutku. Hajduk ima igrača više, krene u pritisak i onda dođe bakljada koja pomogne Varaždinu da se odmori i oporavi. Više i ne pamtim koji je to put da Torcida radi štetu momčadi prekidanjem tijeka utakmice.

VL
KU
Kujttim
20:29 24.02.2024.

Možda Hajduk ipak osvoji prvenstvo, no igra je jako troma. Lopta ne ide u prostor, primanja gdje Livaja dobiva loptu, udvojen, s dva igrača na leđima, u dozvoljenom kontaktu, to nije igra i to dugoročno mora dovesti do lošijih rezultata. Karoglan nije uspio ovo dobiti, a ima jako dobru momčad u odnosu na Varaždin, te je imao i igrača više od 51. do 90. (+8) minute. Ako sutra Dinamo dobije, onda ćemo imati vrlo neizvjesno prvenstvo s tim da Hajduk ima jako puno ozlijeđenih igrača, te trenera kojem ne vjeruje ni Nikoličius, a još manje Lukša. Promjena trenera se neće dogoditi, a ja ne vidim kako s ovom igrom osvojiti prvenstvo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.