Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ČILIĆA

Karlović svladao Isnera u sudaru divova

Ivo Karlović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
26.02.2014.
u 09:17

U dvoboju divova (Karlović 211 cm, Isner 208 cm) i odličnih servisera oba su seta otišla i tie-break u kojem je hrvatski tenisač bolje reagirao i slavio nakon sat i 40 minuta igre.

Ivo Karlović svladao je Amerikanca Johna Isnera sa 7:6(4) i 7:6(5) u prvom kolu ATP turnira u meksičkom Acapulcu.

U dvoboju divova (Karlović 211 cm, Isner 208 cm) i odličnih servisera oba su seta otišla i tie-break u kojem je hrvatski tenisač bolje reagirao i slavio nakon sat i 40 minuta igre. Karlović sada u susretima s Isnerom vodi 3:2, a u drugom kolu ga čeka Izraelac Dudi Sela.

Isneru, 13. igraču svijeta, ovo je drugi tjedan zaredom da gubi od hrvatskih tenisača. Prije nekoliko dana ga je u polufinalu Delray Beacha svladao Marin Čilić.

>> Čilić nakon pobjede: Uh, nije bilo lako, pogotovo za Goranove živce

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
10:25 26.02.2014.

Match dva kosarkasa. Bravo Ivo !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije