Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Karim Benzema bez konkurencije: Osvojio nagradu za igrača tjedna

07.04.2022.
u 22:21

Time je ponovio doseg koji je do tada kao jedini u svojem vlasništvu držao njegov nekadašnji suigrač iz Reala Cristiano Ronaldo.

Nakon što su odigrane sve četiri prve četvrtfinalne utakmice nogometne Lige prvaka iz Europske nogometne organizacije su očekivano za igrača tjedna proglasili Karima Benzemu.

Još je jednom ovog tjedna briljirao francuski napadač koji je postigao sva tri pogotka na Stamford Bridgeu gdje je njegov madridski Real s 3:1 svladao Chelsea, aktualnog pobjednika Lige prvaka.

Bila je to druga utakmica u nizu, u nokaut fazi, kako je Benzema postigao hat-trick budući se tri puta upisao u strijelce i tijekom uzvrata osmine finala protiv Paris St. Germaina.

Time je ponovio doseg koji je do tada kao jedini u svojem vlasništvu držao njegov nekadašnji suigrač iz Reala Cristiano Ronaldo.

Komentara 1

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
00:49 08.04.2022.

Rolando mu može laštiti kopačke, a Messy ih vezati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije