Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Zanoški

Kapetan Letang: Iznenađen sam, ali momčad ne čini pojedinac

\'04.03.2010., Zagreb - Hokejaska utakmica EBEL lige, Ledena dvorana Doma sportova, cetvrtfinale, 6 utakmica playoffa. KHL Medvescak Zagreb - Moser Medical Graz 99ers. Alan Letang, Eric Healey. Photo:
Antonio Bronic/PIXSELL
13.12.2012.
u 13:54

– Ova odluka ne smije negativno utjecati ni na momčad ni na klub jer svi zajedno moramo biti iznad ovakve odluke.

Odlazak Toma Zanoškog iz Medveščaka komentirao je i kapetan momčadi Alan Letang.

– Priznajem, sve nas je iznenadio ovako nagli i nenadan odlazak Toma Zanoškog. Još jučer smo bili zajedno na ledu i bio sam siguran da će i dalje biti dio naše momčadi. Odlučio se za promjene u svojoj karijeri, Klagenfurt je očito želio igrača poput njega i iznenađujuće brzo dogovorili su suradnju. Nama ostaje da ga nadomjestimo jer mi smo momčad koju ne čini pojedinac nego skupina od 20 igrača koji će uvijek na ledu dati sve od sebe za pobjedu svoga kluba. Ovakva odluka ne smije negativno utjecati ni na momčad ni na klub jer svi zajedno moramo biti iznad ovakve odluke jer klub mora biti prioritet u ovakvim i svim sličnim situacijama. Ja kao kapetan i dalje ću s ponosom predvoditi ove dečke jer Medveščak je pokazao da je momčad za najviše ciljeve. Nadam se da će i naši navijači i dalje, baš poput nas koji s ponosnom nosimo grb Medveščaka na svojim prsima, i dalje biti naša najveća snaga jer siguran sam da naša srca i njihova srca jednakom snagom kucaju za Medveščak i ovaj klub.

Ključne riječi

Komentara 1

CA
canon60
14:31 13.12.2012.

Ne zeli se KAC toliko pojacati koliko zeli oslabiti Medvescak a za to mu trebaju ovakvi mladi impulzivni naivci koje mogu dobiti za saku Eura. Neces se ti Tomica naigrati u KAC-u niti ces tamo biti zvijezda kao u svom gradu. Razocarao si me ali neka ti je sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije