Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U ŠPANJOLSKOJ

Kaos u La ligi: Zbog rasizma tražio zamjenu, utakmica prekinuta na 20 minuta

LIGA 123:  PARTIDO DE LA LIGA 123 EN LA DECIMACUARTA JORNADA  ENTRE EL LEVANTE UD Y EL CADIZ CF
Jose Miguel Fernandez de Velasco/Gtres/PIXSELL
04.04.2021.
u 21:19

Nogometaši Valencije napustili su teren u 30. minuti susreta nakon što je branič Mouctar Diakhaby optužio protivnika za rasizam.

U susretu 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva Cadiz je pobijedio Valenciju sa 2:1, a susret je obilježio rasistički ispad zbog kojeg je dvoboj bio prekinuti na 20 minuta.

Nogometaši Valencije napustili su teren u 30. minuti susreta nakon što je branič Mouctar Diakhaby optužio protivnika za rasizam. Španjolski mediji navode kako je francuskog braniča na rasnoj osnovi vrijeđao Cadizov branič Juan Cala.

Igrači su se na kraju vratili na teren, ali bez Francuza koji je zatražio zamjenu. U izjavi iz Valencije navodi se da je momčad odlučila nastaviti igrati "boreći se za grb kluba, ali i osudila rasizma u svim oblicima" dodavši kako je upravo Diakhaby zatražio od svojih suigrača povratak na teren.

- Sva naša podrška Diakhabyju. Igrač koji je bio izložen rasističkoj uvredi, zatražio je od suigrača da se vrate na teren kako bi se borili za momčad. Svi smo uz vas, Mouctar - navodi se u izjavi na Twitteru.

Cadiz je poveo upravo preko Cale u 14. minuti, izjednačio je Gameiro pet minuta kasnije, a pobjedu domaćinu donio je Lopez u 88. minuti.

Cadiz je trenutačno na 13. mjestu sa 32 boda, dok je Valencija stepenicu više s bodom više.

U vodstvu je Atletico Madrid sa 66 bodova, ali i utakmicom manje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Oneill
Oneill
10:47 05.04.2021.

Crnci su Crni Bjelci su Bjeli i šta sada pa danas ko moža sa svima niktko ovo je sve Komplexität.

Avatar Jopa
Jopa
08:02 05.04.2021.

Što mu je točno rekao? 😎

DH
dalibor.hren
02:45 05.04.2021.

Je li mislio da je požutio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije