Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob s Mađarima

Kaos i u Rumunjskoj: Policija suzavcem smirivala huligane

Rumunjski i mađarski navijači
Foto: Twitter
1/2
12.10.2014.
u 09:06

Atmosfera između rumunjskih i mađarskih navijača danima je bila napeta, nekoliko sukoba dogodilo se na ulicama, a sve je eskaliralo na stadionu

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine sastale su se Rumunjska i Mađarska, a susret je završio 1:1. No, ono što će duže ostati u pamćenju od samog susreta jest tučnjava navijača.

Atmosfera između rumunjskih i mađarskih navijača danima je bila napeta, nekoliko sukoba dogodilo se na ulicama, a sve je eskaliralo na stadionu. Tada su se dvije skupine navijača međusobno potukle, bacali su baklje jedni na druge, a morala je intervenirati i policija koja je situaciju smirila tek nakon što je upotrijebila nekoliko suzavaca.

Epilog svega bili su deseci ozlijeđenih i uhićenih, a ružne slike obišle su svijet. Ove kvalifikacije za Euro počele su prilično žestoko...

>>Policajac ozlijeđen, pet uhićenih: Prvu baklju bacili su bugarski navijači!

Komentara 3

YG
yggy27
22:50 12.10.2014.

pa pustite ih nek se pomlate kad već hoće, na kraju samo pomesti

JA
james49
11:02 12.10.2014.

Fala Bogu da nije kod nas.

CI
ciro1993zg
13:47 12.10.2014.

sad će ih Platini izbacit iz kvalifikacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije