Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevima pale krune
Povratak na članak

Kakvo ruganje s Realom: Pogledajte što mu rade na društvenim mrežama

Real je ispao iz svih utrka za trofejima, a voda je došla toliko do grla da pojedinci strahuju i od pada na peto mjesto u prvenstvu

Komentari 8

DU
Deleted user
14:54 06.03.2019.

izvirili iz mišjih rupa pa se naslađuju

VL
ZN
Znam
16:36 06.03.2019.

Od kada su šeici postali kraljevi.

VL
SA
samobalic
17:07 07.03.2019.

Real je jednostavno nemocan bez Ronalda,Modric sve vise i vise ostaje nemocan,Ramos bez cilja luta stadionom,jednostavno nefukncionira ama bas nista u Realu,jer je ovisnik o jednom dobrm nogometasu.

VL
GO
GorenjeHiSense
18:05 06.03.2019.

Realnost Reala bez Ronalda...i sa Modrićem. Ne postoji klub koji bi vise volia modrica od ronalda. A balkan je neka druga planeta.

VL
Avatar dzambo
dzambo
15:16 06.03.2019.

Ma da su pravila ostala u Europskim kupovima od prije i ''dobitak'' da moze igrat hrpa stranaca u klubu Real bi ponovio Historiju kad nije bija prvak Europe 31 god. za redom....zato zbog ''jedne neprespavane noci'' nije to nista...kak bi uprava Rerala ''panicila'' da su im stara pravila na snazi....prevrnili bi citavu Spaniju od..do...i nebi mogli sastaviti ekipu koja ce bit prvak Europe...a ovak no problem....posto financisjskih pravila nema i mogu se zaduzivat i ic u dug do milje volje slijedi nova kupovina stranaca da im stranci kad vec nemogu ''domaci'' donijeti titule...a isto vazi i za Barcu jer ti cak 107 god. od postojanja nisu bili prvaci Europe nije islo jer vecinom ''domaci'' su tribal odradit taj posao....i nije islo...

VL
ST
stanepetek
08:38 07.03.2019.

MODRIĆ uzeo dres TADIČA za uspomeno, ko je NO:1!

VL
Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
14:17 06.03.2019.

Hahahaa.... baš mi drago, ponajviše zbog antipatičanog Ramosa, a i kako je Tadić odigrao, nevjerojatno, na svim je naslovnicama širom Europe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.