Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevima pale krune

Kakvo ruganje s Realom: Pogledajte što mu rade na društvenim mrežama

Foto: Twitter
1/8
06.03.2019.
u 14:11

Real je ispao iz svih utrka za trofejima, a voda je došla toliko do grla da pojedinci strahuju i od pada na peto mjesto u prvenstvu

Ako je točna informacija kojom raspolažu novinari portala AS, iza čelnika madridskog Reala besana je noć. Navodno su u klupskim prostorijama sastančili sve do dva sata iza ponoći ili, kako kažu zlobnici, sve do onog trenutka dok se nisu ispraznile madridske ulice pune gnjevnih navijača.

Navodno se na tom druženju raspravljalo o mnogim temama, ali ponajviše o novim imenima, kako na travnjaku, tako i na klupi.

U Solarija malo tko ima povjerenja da je u stanju voditi kraljevski klub, baš kao što je pitanje i mogu li ga ubuduće kao igrači na svojim leđima nositi momci poput Kroosa, Marcela, Isca, Balea... 

>> Pogledajte što je rekao trener Bjelica uoči utakmice protiv Benfice


 

Bilo kako bilo, Real je ispao iz svih utrka za trofejima, a voda je došla toliko do grla da pojedinci strahuju i od pada na peto mjesto u prvenstvu budući da Alaves kasni još uvijek dostižnih osam bodova.

Što će biti do svibnja, vidjet ćemo, baš kao što ćemo i morati pričekati do početka ljetnog prijelaznoga roka da spoznamo s kime to Real misli u neku bolju budućnost.

Realovi će se neprijatelji dotad naslađivati, baš kao što su to činili i u noći iza nas dok su slavili 4:1 pobjedu Ajaxa na stadionu Santiago Bernabeu.

Komentara 8

DU
Deleted user
14:54 06.03.2019.

izvirili iz mišjih rupa pa se naslađuju

ZN
Znam
16:36 06.03.2019.

Od kada su šeici postali kraljevi.

SA
samobalic
17:07 07.03.2019.

Real je jednostavno nemocan bez Ronalda,Modric sve vise i vise ostaje nemocan,Ramos bez cilja luta stadionom,jednostavno nefukncionira ama bas nista u Realu,jer je ovisnik o jednom dobrm nogometasu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije