Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban

Kakve velike riječi Spursova velikana o hrvatskom kapetanu

10.04.2019.
u 06:55

Uopće me nije iznenadilo što je Modrić postao najbolji nogometaš svijeta jer je uvijek bio drukčiji, poseban. Riječ je o sjajnom nogometašu - rekao je Gomez

Heurelho Gomes, bivši vratar Tottenhama, u razgovoru za ESPN dotaknuo se i Luke Modrića s kojim je dijelio svlačionicu u Spursima.

- Uopće me nije iznenadilo što je Modrić postao najbolji nogometaš svijeta jer je uvijek bio drukčiji, poseban. Riječ je o sjajnom nogometašu - rekao je Gomez pa nastavio:

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

1/17

- Harry Redknapp nije želio igrati kombinatorno većim posjedovanjem lopte, već sam morao loptu ispucavati na Croucha. To mi je bilo teško jer sam igrao u Brazilu i Nizozemskoj gdje se igra tehnički nogomet i ispucavanja su zabranjena. No, to se nije svidjelo ni Modriću pa bi mi znao reći: “Nemoj ispucavati, dodaj meni pa ću se ja za to pobrinuti”. I nikad nije izgubio loptu - kaže Gomez.

Ključne riječi

Komentara 2

MU
muh
08:08 10.04.2019.

Ha ha ha

ZI
zip123
20:07 10.04.2019.

A dajte vise dosta,svaka mu cast,ali jos ce postati svetac.Njemu je posao da igra nogomet i zato je placen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije