Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO I OLIĆ

Kakva čast za Mandžukića! Pogledajte što su mu napravili u Brodu

Mandžukić
Foto: Vedran Balen
1/10
19.03.2019.
u 12:52

– Drago mi je da sam ovdje i da vas opet vidim, ovo je velika čast. Hvala vam što ste mi bili podrška kroz cijelu karijeru i u reprezentaciji – rekao je Mandžukić okupljenima.

Trima proslavljenim članovima hrvatske nogometne reprezentacije iz Brodsko-posavske županije, Mariju Mandžukiću, Ivici Oliću i Ivanu Rakitiću, na poseban je način u povodu osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odana velika zahvalnost. 

Na središnjem gradskom trgu Korzu u Slavonskom Brodu u njihovu su čast otkrivene tri nove brončane spomen ploče s njihovim imenima. Mandžukić i Olić došli su na svečanost, dok je Rakitić bio spriječen reprezentativnim obvezama.

- Drago mi je da sam ovdje i da vas opet vidim, ovo je velika čast. Hvala vam što ste mi bili podrška kroz cijelu karijeru i u reprezentaciji – rekao je Mandžukić okupljenima.

Kao što je poznato, Mandžukić je otprije počasni građanin Slavonskog Broda, Ivan Rakitić Sikirevaca, dok je Ivica Olić iz Davora. Uz to, Mandži i Oli ove će godine biti dodijeljene i povelje zahvalnosti Brodsko-posavske županije.

- Drago mi je što se okupili u tako velikom broju. Vidim da su neki pobjegli i iz škole, ali ne brinite – Mario će vam poslije dati ispričnice - rekao je Olić kroz smijeh i dodao:

- Sjećanja su još uvijek svježa, svi još uvijek pamtimo svaki trenutak sa Svjetskog prvenstva i sigurno će to potrajati, ali nešto ovako, ove ploče, ostat će tu i kada mi jednoga dana budemo stari.

Ploče s imenima Vatrene trojke postavljene su uz ploču Brođanina Venija Loserta, zlatnoga hrvatskog rukometaša s Olimpijade u Atlanti 1996. godine.

Komentara 18

SV
stjepan v.
13:26 19.03.2019.

Jos si mlad, Mario vrati se u repku. Vrati se!

Avatar Abcda
Abcda
15:16 19.03.2019.

Nadao sam se da ce Mandzo na kraju reci da se vraca u repku )-:

Avatar dzambo
dzambo
14:24 19.03.2019.

Slicno ka i Hollywood i njihove ''zvijezde''....jos jedan 'izum'' sa Zapada...a jos se ''ceka'' onaj najvazniji ''izum'' osobni dohodak da dodje....a et i Nogometasi si shvatili da je ''doma'' dobro samo za godisnji odmor....a sve druge dane...adio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije