Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Veličanstveni Messi odgovorio na ovotjedni hat-trick Ronalda, asistirao mu Rakitić

Leo Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.03.2019.
u 23:18

Duje Čop opet je ostao na klupi Valladolida. Espanyol je izgubio od Seville s 0-1, a strijelac je bio Wissam Ben Yedder u 53. minuti iz penala. Hrvatski veznjak Marko Rog igrao je za Sevillu od 74. minute

U posljednjem susretu 28. kola nogometnog prvenstva Španjolske vodeća Barcelona je u nedjelju u gostima kod Betisa slavila s 4-1, uz šou Lea Messija i Luisa Suareza, te asistenciju Rakitića.


 
Lionel Messi je u 18. minuti iz slobodnog udarca doveo u vodstvo Barcu, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) Messi je, nakon asistencije petom Luisa Suareza, pogodio za 2-0.
 
U 63. minuti Luis Suarez je "promiješao" četvoricu protivničkih igrača i zabio za 3-0. Odličnu partiju Messi je okrunio hat-trickom. U 85. minuti, na asistenciju Ivana Rakitića, fenomenalnim lobom trese mrežu. Ivan Rakitić za Barcu je odigrao skoro cijeli susret (do 88. minute) pruživši solidnu partiju.

Utješni pogodak za domaćine zabio je Loren Moron (82).

Valladolid je u 28. kolu Primere upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak, svladavši u gostima Eibar s 2-1, a oba gola gosti su postigli u sudačkoj nadoknadi, Daniele Verde (90+1) iz penala i Sergi Guardiola (90+3). Duje Čop opet je ostao na klupi Valladolida. Espanyol je izgubio od Seville s 0-1, a strijelac je bio Wissam Ben Yedder u 53. minuti iz penala. Hrvatski veznjak Marko Rog igrao je za Sevillu od 74. minute.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši na svijetu

Ključne riječi

Komentara 4

WE
weAreCro
00:45 18.03.2019.

Sva tri gola su remek djela genijalca koji apsolutno ne moze stati u istu recenicu s ronaldom.

ZA
ZAZ
10:35 18.03.2019.

Ronaldo da zivi jos 3 zivota nebi mu ni blizu bio po vijestini, pregledu igre, genijalnosti itd... Jednostavno Albert Einstein u nogometu...

BA
batman
07:35 18.03.2019.

Koje budalaština,Betis je u rangu Rudeša,ha,ha.CR7 je zakon.👅👅👅👅👅👅😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije