Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAO PLAVIMA

Kakva bi to priča bila kad bi se ostvarile riječi bivšeg dinamovca

Dinamo Spartak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
09.11.2018.
u 20:28

Da nakon velike pobjede protiv Spartaka javio se i Mateo Kovačić čiji je Chelsea također već osigurao šesnaestinu finala Europske lige te je potencijalni protivnik modrima na proljeće.

Dinamo je osigurao europsko proljeće nakon 49 godina, a čestitke su modrima poslali i mnogi bivši igrači.

Da nakon velike pobjede protiv Spartaka javio se i Mateo Kovačić čiji je Chelsea također već osigurao šesnaestinu finala Europske lige te je potencijalni protivnik modrima na proljeće.

Kovačić je čestitao plavima putem Twittera te pritom otkrio veliku želju da Chelsea i Dinamo zaigrao u finalu. Kakva bi to priča bila kada bi se ostvarile riječi bivšeg veznjaka plavih.

- Moji plavi i moji modri su se kvalificirali i izborili svoje mjesto u idućoj rundi Europske lige. Nadam se da ćemo se susresti u finalu - napisao je Kova na Twitteru pa dodao na hrvatskom:

- Bravo Dinamo i čestitke svima na velikom uspjehu!

>> Pogledajte i što su dinamovci rekli dan nakon što su osigurali proljeće u Europi


 

Komentara 2

DH
dalibor.hren
11:32 10.11.2018.

Chelsea nije osigurao, već osigurala...

KO
kordunmoj75
05:17 10.11.2018.

Zasto da ne,pa to je nogomet,i svi su favoriti,nema nepobjedivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije