Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUOBIČAJENA SITUACIJA

Kako je to moguće? Dinamo jedini u ligi nije uspio ono što je uspio čak i Dragovoljac!

Zagreb: Hrvatski Dragovoljac i Šibenik sastali se u 32. kolu Prve HNL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
29.04.2022.
u 19:28

Hrvatski dragovoljac "probudio" se u proljetnom dijelu prvenstva, a uvelike je pomogla Rijeka poslavši mu devet svojih igrača na posudbu.

Hajdukova pobjeda nad Dinamom (1:0) u zaostalom susretu devetog kola Prve HNL bio je bitan i iz razloga što treći put ove sezone plavi nisu uspjeli zatresti bijelima mrežu, čime su bili jedina momčad u Hrvatskoj kojoj to nije uspjelo, uz Hrvatski dragovoljac. Sad su ostali usamljeni...

Naime, 19-godišnji Matija Frigan zabio je za momčad iz Sigeta u 51. minuti dvoboja 33. kola na Poljudu i time prekinuo post Dragovoljca protiv Hajduka. Mladić na posudbi iz Rijeke bio je potpuno hladnokrvan kad se našao oči u oči s Lovrom Kalinićem. I šokirao Poljud jer zabio je za 1:1 u susreti koji se "unaprijed tretirao kao pobjeda".

29.04.2022., Split - Utakmica 33. kola Hrvatski Telekom Prve lige izmedju Hajduka i Hrvatskog dragovoljca na Poljudu. Matija Frigan. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U prethodnim dvobojima ove sezone, Splićani su pobijedili 1:0, u drugoj utakmici bilo je 2:0, a u posljednjoj 3:0. Da se nastavilo u identičnom tempu, Hajduk bi pobijedio 4:0, ali umjesto laka tri boda, uslijedili su problemi. Srećom po bijele, u 86. minuti je Marko Livaja prekinuo post od osam utakmica zaredom bez gola i postavio konačnih 2:1.

Hrvatski dragovoljac "probudio" se u proljetnom dijelu prvenstva, a uvelike je pomogla Rijeka poslavši mu devet svojih igrača na posudbu. Time se ne može graditi budućnost, a pokazalo se i da to neće biti dovoljno za ostanak u ligi.

U rubriku "što bi bilo kad bi bilo", slobodno se može postaviti momčad iz Zagreba jer da je imala formu kao posljednja tri mjeseca, vrlo lako da ne bi boravila na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice, bez ikakve nade u ostanak kolima prije kraja...

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Slavlje nakon gola Hajduka u derbiju s Dinamom

Komentara 2

VK
vječni krojf
21:01 29.04.2022.

Neprimjerenu članak. Što će se još novinari VL prisjetiti samo da nekako destabilizira Dinamu.Žašto jednom ne napišu da je Dinamo posljednjih 20 godina sam u Europi osvojio više bodova od svih HR klubova zajedno.

MA
marko416
12:45 30.04.2022.

zato što hajduk bolji....2.pobjede i 1 nerjeđeno...i što se čudite ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije