Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOM BROJU!

Kako je Max! dobio intervju s najvećom zvijezdom Reala i svjetskog nogometa

max ronaldo
Foto: VL
1/3
31.01.2014.
u 15:38

- Zanima vas što mislim o prijatelju Luki Modriću? - upitao je Ronaldo novinara Max!-a.

Ispred miks zone, prolaza od svlačionica do luksuzne garaže podno Santiago Bernabéua, deseci nervoznih novinara. Ispred stadiona tisuće razgaljenih navijača u očekivanju igrača.

To je uobičajena slika u Madridu kada Real igra domaće utakmice. No nakon prvenstvenog susreta protiv Granade, Realove zvijezde nisu se pojavljivale. Iscrpljujuće čekanje i neobična tišina mnoge su novinare potaknule na napuštanje miks zone kojom obično prođu dvojica igrača.

I kada su ostali tek rijetki, tri sata nakon što je istrčao na teren sa Zlatnom loptom, Fifinim trofejem za najboljeg igrača današnjice, ukazao se Cristiano Ronaldo.

Bijela majica kratkih rukava, briljantinom natopljena kosa, razvučeni osmijeh i bljesak kamera. Davši kratku izjavu za televiziju krenuo je prema izlaznim vratima iza kojih ga je čekao skupocjeni modri Ferrari. No put mu je, agresivno, prepriječilo nekoliko djevojaka gurnuvši mu Realove dresove na potpis.

Bugarska i japanska novinarka bile su najupornije. Zastao je potpisujući dresove, na trenutak se osvrnuo ulijevo, pa upitao:

- I vi želite potpis?.

– Ne mi smo iz Hrvatske i htjeli bi smo razgovarati.

Pričao o Modriću, Hrvatskoj, Rakitiću, SP-u...

Ništa nije odgovorio. Uzeo je drugi dres na koji je crnim flomasterom upisao svoje ime.

- Zanima vas što mislim o prijatelju Luki Modriću? - upitao je najednom. Osmijeh mu se razvukao licem. Odbijanje potpisa i zahtjev učinili su mu se odvažnim i simpatičnim.

Glasnogovornik kluba, koji se čitavo vrijeme nije odvajao od njega, lagano ga je povukao za ruku dajući mu signal da je vrijeme za odlazak. Ne obazirući se, dobro raspoloženi Ronaldo je pričao o Hrvatskoj, Rakitiću, Svjetskom prvenstvu...

Glasnogovornik, vidno nervozan, ponovno je signalizirao da je vrijeme za pokret. No prgavom Ronaldu se nije žurilo. Preplašeni glasnogovornik je uzmaknuo iako je politika kluba jasna. Što manje informacija van, što kraće pojavljivanje igrača, odbijanje intervjua i odgovora.

Cristiano Ronaldo, međutim, cijenio je odvažnost.

>> Ne propustite u subotu, 1. veljače, u novom broju sportskog tjednika Max! ekskluzivni intervju s najvećim – s CR7!

>> Ronaldo za Max!: Moja Zlatna lopta pripada i Modriću... Njegove su mi lopte zlata vrijedne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije