Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U DINAMU

Kakav udarac za Barišića! Počelo i javno osipanje liste 35, Zajec sve veći favorit za predsjednika

Zagreb: 8. memorijalni turnir Mladen Ramljak, NK Dinamo - HNK Hajduk
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
08.03.2024.
u 09:47

Vlasnik Algebre Hrvoje Josip Balen, koji je u skupštinu ušao s liste 35, poslao je jutros javnu poruku da će na predsjedničkim izborima glasati za Velimira Zajeca, kandidata liste 25 Dinamova proljeća

Nedjeljni predsjednički izbori u Dinamu su blizu, Velimir Zajec apsolutna je želja većine navijača, čak 90 posto glas bi dalo njemu, no ovaj put ne odlučuju članovi i navijači, već skupštinari. Njih 60 u nedjelju će birati između Mirka Barišića i Velimira Zajeca, a pobjedniku je potreban 31 glas.

Dinamovo proljeće ima sigurnih 25 glasova, a ovih dana sve su glasnija šaputanja da su već našli minimalno 6 do 8 ljudi koji će s "nominalno" Barišićeve liste prijeći na Zajecovu stranu. Iako, tih 35 nije birao Barišić, već Izvršni odbor, u kojem su bila dva člana Dinamova proljeća Nauković i Skender, ali i članovi IO-a Kamenski i Gašparović sigurno su svojim odabirom pomogli Dinamovu proljeću da se na toj listi 35 nađe još poneki čovjek koji od prvog trenutka želi glasati za Zajeca.

VEZANI ČLANCI:

Jedan je od tih 35 skupštinara i vlasnik Algebre Hrvoje Josip Balen, koji je današnjom objavom na Facebooku potvrdio da je njegov odabir Velimir Zajec. Doznajemo da će danas i sutra takvih objava biti još. Za pobjedu na izborima treba i puno lukavštine, a u taboru Dinamovo proljeće očito je imaju. Zbog svega toga panika je u Barišićevu taboru jer svjesni su da su vjerojatno već izgubili većinu. A to bi značilo da je pobjednik – Zajec!

GALERIJA Zajecova lista je sve bliže pobjedi na izborima

Zagreb: 8. memorijalni turnir Mladen Ramljak, NK Dinamo - HNK Hajduk Zagreb: 8. memorijalni turnir Mladen Ramljak, NK Dinamo - HNK Hajduk
1/7

Komentara 40

NO
Noštromo
13:06 08.03.2024.

Nahbolje su uprave gdje se navijači petljaju u rad kluba, a to Dinamo pomalo ce kopirat Hajduk.

BE
bendzola
13:09 08.03.2024.

Vlro brzo će se početi zazivati Mamićevo ime...

DI
dinol
10:38 08.03.2024.

Ma bravo, zbog svoje inkompetentosti Zajec je 2 puta pobjegao iz dinama. Godinama ga nitko, cak i u njegovoj voljenoj Grckoj, htio angazirati ali za GNK dinamo je dovoljno dobar!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije