Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA UTAKMICA

Pogledajte kako se Uefa naklonila Bruni Petkoviću. Junak Dinama dobio je još jedno veliko priznanje

Zagreb: Petković povećao vodstvo na 2:0
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/105
08.03.2024.
u 08:42

Inače, Petković i Zahavi su najbolji strijelci natjecanja s po sedam golova, pri čemu Hrvat ima jednu utakmicu manje pa je stoga ispred Izraelca.

Hrvatski reprezentativni napadač Bruno Petković odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za Dinamo i s dva gola srušio PAOK te donio Dinamu jako lijepu prednost u osmini finala Konferencijske lige uoči uzvrata u Solunu idući četvrtak, to će biti pravi ispit vrijednosti za hrvatskog prvaka. 

Uefa ga je nagradila zbog sjajne partije sinoć na Maksimiru, nisu ignorirali njegove izvedbe pa je dobio lijepo priznanje. Napadač vatrenih ušao je u izbor za igrača tjedna u tom Uefinom natjecanju, uz Izraelca Erana Zahavija iz Maccabi Tel Aviva, Kanađanina Jonathana Davida iz Lillea i Nizozemca Jorrela Hata iz Ajaxa.

 

 

VEZANI ČLANCI:

Inače, Petković i Zahavi su najbolji strijelci natjecanja s po sedam golova, pri čemu Hrvat ima jednu utakmicu manje pa je stoga ispred Izraelca. Njegov Maccabi iz Tel Aviva priredio je pravu senzaciju pa je u Pireju uništio Olympiakos i praktički se već plasirao u četvrtfinale KL-a. 

GALERIJA Dinamo srušio PAOK na Maksimiru

Zagreb: Petković povećao vodstvo na 2:0
1/105

Komentara 5

EJ
ejStef
09:30 08.03.2024.

Dobro je odigrao, na početku nije izgledalo tako, no nakon greške obrane PAOKa i gola Dinama, smanjio se zgusnuti blok i Petković je dobio malo prostora (nisu bila po trojica na njemu i jo dvojica oko njega). To je dobro iskoristio... Problem Dinama je taj da nije uspio naći zamjenu za Oršića (i Ivanušeca), te onda Petković zapravo nema koga razigrati, često je potpuno sam, čak nema niti kome proslijediti loptu. Dovedeni Kaneko i Hoxha nisu niti blizu, kao niti ostatak kadra.

VK
vječni krojf
09:42 08.03.2024.

Brzopotezni22 Petković sada drži Dinamo,nemoj biti ljubomoran.

DU
Deleted user
08:54 08.03.2024.

Radi velike zasluge sad čekamo da mu podignu spomenik u Zagrebu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije