Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavili 94:83

Kakav preokret! Cedevita bila na -20 pa srušila Sassari

Cedevita Sassari
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/7
06.11.2013.
u 19:52

Najefikasniji kod Cedevite bili su Nolan Smith sa 20 koševa i Goran Suton koji je ubacio tri poena manje. Za Dinamo sa Sardinije Omar Thomas ubacio je 21 koš.

Cedevita je u četvrtom kolu Eurocupa u Domu sportova svladala talijanski Dinamo Sassari s rezultatom 94:83 i upisala drugu pobjedu u natjecanju.

Igrači Jasmina Repeše gubili su gotovo čitavu utakmicu, a krajem treće četvrtine bili su na minus dvadeset (59:79).

No, nakon toga dodali su gas i na terenu je postojala samo jedna momčad. Režirali su uragansku završnicu i posljednju četvrtinu dobili sa 32:4!

Najefikasniji kod Cedevite bili su Nolan Smith sa 20 koševa i Goran Suton koji je ubacio tri poena manje. Za Dinamo sa Sardinije Omar Thomas ubacio je 21 koš.

- Ovakve utakmice mogu okrenuti sezonu i jednostavno ljude dovode do ushićenja. Mislim da je najveći dobitak to što su ljudi otišli doma sretni. Mislim da smo zasluženo dobili jer smo pokazali karakter koji krasi ozbiljne ekipe, koje imaju ozbiljan pristup i koje se nisu predale na minus 20 - rekao je Repeša, dok je Smith dodao:

- Pokazali smo čvrstinu i mentalnu snagu. Igrači su me podržavali i kad nije išlo. Večeras ću malo bolje spavati jer sam dobro igrao u zadnjoj četvrtini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije