Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za miran odmor

Kakav luksuz! Cristiano Ronaldo kupio vilu za deset milijuna kuna

Cristiano Ronaldo
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/4
29.07.2019.
u 11:25

Juventusov napadač kupio je vilu u španjolskoj Marabelli za koju je izdvojio deset milijuna kuna. Susjed mu je njegov dobar prijatelj irski UFC borac Conor McGregor

Vrijednost nekretnina Cristiana Ronalda procijenjena je na 221 milijuna kuna. Portugalska zvijezda na popis luksuznih vila stavila je još jednu.

Juventusov napadač kupio je vilu u španjolskoj Marabelli za koju je izdvojio deset milijuna kuna. Susjed mu je njegov dobar prijatelj irski UFC borac Conor McGregor.

Ronaldova nova kuća za odmor ima četiri velike sobe, kino dvoranu, teretanu, vanjski i unutarnji bazen te golf igralište.

Vila se nalazi na sjajnoj lokaciji s pogledom na popularnu španjolsku ljetnu destinaciju. Ronaldovi poslovni suradnici odradili su sjajan posao i vjerujemo kako Cristiano neće imati nikakve zamjerke. 

Na azijskoj turneji Juventus je protiv momčadi sastavljene s igračima korejske lige igrao 3:3. Cristiano Ronaldo zbog bolova u listu nije ulazio u igru.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Komentara 2

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
11:33 29.07.2019.

Za tu cijenu je mogao kupiti peradarnik u Istri

DU
Deleted user
12:14 29.07.2019.

Mozda mu je Luka posudio deset milijuna kuna. Ronaldo prima placu u € ili $ pa si razmjeni u kune da bi mogao u Spaniji platiti vilu. ( ... kupio za iznos u protivuvrijednosti 10 milijuna kuna).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije