Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKO PRVENSTVO

Kakav debi za Olića! Zabio Vlašić, CSKA još uvijek u utrci za titulu

Split: Zagrijavanja igrača prije utakmice Lige nacija Hrvatska - Portugala
Milan Sabic/PIXSELL
04.04.2021.
u 17:28

Moskovski div pobijedio je 2:1 posljednjeplasirani Tambov.

Ivica Olić nije mogao zamisliti bolji debi na klupi moskovskog CSKA! Ostvario je pobjedu na gostovanju kod posljednjeplasiranog Tambova (2:1) i pogodak je zabio Nikola Vlašić.

Doduše, hrvatski reprezentivac promašio je drugi jedanaesterac koji je imao prilike realizirati, ali to u konačnici nije nanijelo štetu za CSKA.

Zanimljivo, sva tri pogotka "pala" su nakon udaraca s bijele točke. Za domaće je u 16. zabio Artem Arhipov, deset minuta kasnije Vlašić, zatim u 52. s bijele točke konačnih 2:1 postavlja Jose Salomon Rondon. Mogao je Vlašić riješiti sve u 64., ali promašio je.

Kako god, Olić je krenuo pobjedom u trenersku avanturu, a njegov CSKA sad ima 43 boda i izjednačen je s Lokomotivom iz Moskve dok bod više ima drugoplasirani Spartak, a pet više prvoplasirani Zenit.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije