Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL MADRID

Kaka: Daleko sam od povratka

Kaka
AFP
16.12.2009.
u 18:11

Kaka, brazilski nogometaš i velika uzdanica madridskog Reala, odigrao je posljednju utakmicu na Camp Nou protiv Barcelone.

Nakon tog 29. studenoga Kaka je u statusu mirovanja zbog ozljede trbušnog zida, a tako će biti sve do početka kalendarske 2010. godine.

Za Marcu je Kaka govorio nakon Adidasove zabave na kojoj je predstavljena nova nogometna lopta koja će biti upotrijebljena na Svjetskom prvenstvu iduće godine u Južnoafričkoj Republici.

- Još je rano govoriti o tome kada ću se vratiti na travnjak. Više-manje rehabilitacija prolazi po predviđenom planu. U ovom trenutku se osjećam daleko bolje nego prije desetak dana, ali rano je za najave - rekao je Kaka, te dodao:

- Nakon što se vratim iz rodnog Brazila poslije božićnih blagdana vjerujem da bih mogao biti spreman za povratak treninzima.

U klubu očekuju da bi mogao nastupiti nakon blagdanske stanke, 3. siječnja na gostovanju kod Osasune u srazu 16. prvenstvenog kola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije