Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAN FORME
Povratak na članak

Kada Ademi ostane bez goriva, Modre ne ide - nema ni pomoć Ljubičića

Reprezentativac Sjeverne Makedonije stalno je u pogonu, utakmice su se igrale svaka tri, četiri dana, i normalno je da je na izmaku snage.

Komentari 2

ST
stefj
07:38 28.10.2022.

Kod Čačića je problem da forsira igrače na pozicijama gdje ne daju maksimum, ima sustav za koji nema adekvatne igrače, a vidimo da postoji i veliki problem struke radi fizičke spreme igrača, te uigranosti koja nedostaje... Sve to se ne vidi toliko u domaćem prvenstvu, no u LP to dolazi do izražaja. Naravno da onda odmah do izražaja jako dolazi loša priprema ili loše vođenje utakmica... I dok se protiv Milana može prigovoriti da je bilo suludo otvoriti se jer je bilo jasno da to znači punu mrežu, jasno se vidjela loša priprema i loše vođenje 2 utakmice protiv Salzburga... Od Ademija se puno očekuje, no nije on golgeter koji će iskoristiti svaku priliku stvorenu ubacivanjem iz drugog plana. Treba mu ih desetak za jedan gol... I Mamić i Bjelica su bili bolji treneri, izvlačili su puno više od igrača, više su prilagodili igru onome što imaju, nisu tvrdoglavo nametali neku svoju ideju. Čačić ima puno bolju ekipu, nego što su imali navedeni, no očito ju ne zna bolje iskoristiti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.