Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
232 dijamanta

FOTO Kad ste Ronaldo, novci vam ni ne trebaju: CR7 dobio milijunski sat na poklon

Instagram/Cristiano Ronaldo
26.03.2022.
u 12:44

Boje sata usklađene su s bojama na Ronaldovom Bugattiju i ukrašen je s 232 dijamanta te 109 crnih safira, a brojčanik je izrađen od kristala, a na modelu je inače ugraviran i Ronaldov logo

Ponajbolji nogometaš svih vremena Cristiano Ronaldo (37) je tijekom svoje dugogodišnje nogometne karijere zaradio više stotina milijuna u eurima, ali i da nekim apsolutnim čudom Portugalac uspije bankrotirati, ne bi imao previše problema u životu.

Bez obzira na činjenicu da je za Cristiana milijun eura "prava sića" te da ih može izdvojiti u bilo kojem trenutku, Portugalac i dalje sa svih strana dobija vrijedne poklone koje mu uručuju različite tvrtke i sponzori.

Ovaj najrecentniji poklon je definitivno jedan od najskupljih. Riječ je o novom ručnom satu Bugatti Chiron CR7, vrijednom 910 tisuća eura, koji je dobio na poklon od američkog proizvođača Jacoba i CO.

 

 

Personalizirani model CR7 Bugatti Chiron inspiriran je superautomobilom (2.5 milijuna eura) koji ima u svojoj garaži, proizvođača čiji je Ronaldo i inače veliki fan, a uručio mu ga je osnivač brenda Jacob Arab osobno.

 

 

Boje sata usklađene su s bojama na Ronaldovom Bugattiju i ukrašen je s 232 dijamanta te 109 crnih safira, a brojčanik je izrađen od kristala. Na modelu je inače ugraviran i Ronaldov logo.

Komentara 1

MU
Marko_Ursic
16:32 26.03.2022.

da ronaldo opasan tip, vidio ga u monte carlu 2019 na F1, bio kao bebec, najbolje vi da pitate monako za kom su trckali, za ronaldom, ha ha, by the way: poserem se na monako, dosta dugo bio tamo i vidio dovoljno dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije