Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC GIGGSU

Kad otac okrene leđa sinu: Kako mu igrači mogu vjerovati, on je lažov i prevarant!

Ryan Giggs
Foto: Reuters (Ilustracija)
28.04.2014.
u 17:31

- Ne vidim kako mu igrači mogu vjerovati poslije onoga što je napravio rođenom bratu. Čovjeka sudite po njegovim djelima - rekao je Danny Wilson, Giggsov otac.

Ryan Giggs odlično je krenuo u avanturu na klupi Manchester Uniteda. Na Old Traffordu u subotu je pao Norwich sa 4:0.

Ipak, samo dva dana kasnije legendarnom Velšaninu udarac je zadao vlastiti otac, koji je izjavio kako je United pogriješio izborom Giggsa za trenera.

- Za dobrog trenera je najbitnije povjerenje. Ne vidim kako mu igrači mogu vjerovati poslije onoga što je napravio rođenom bratu (op.a. Ryan je spavao s bratovom ženom). Čovjeka sudite po njegovim djelima. Ako je opće poznato da je on lažov i prevarant, kako mu itko može vjerovati - pita se Giggsov otac Danny Wilson, pa nastavlja:

- Ne mogu ni izgovoriti njegovo ime, eto koliko sam bijesan. Otišao sam gledati utakmicu Cardiffa i Manchester Uniteda prije nekoliko mjeseci, i to samo zbog toga što je on bio na klupi. Čim je ušao na teren, napustio sam stadion.

- Svi navijači Cardiffa su mu zviždali, a to nije bilo zato što je igrač Uniteda, već zbog onoga što je napravio bratu - zaključio je Wilson.

Inače, Giggsov otac i majka su rastavljeni, a Ryan je nakon razvoda odlučio uzeti majčino prezime.

>> Odličan debi Giggsa na klupi: United zabio četiri komada

Komentara 3

MO
mojazemlja
21:52 28.04.2014.

Giggs...Piggs

VD
Vojo Dodevski
18:17 28.04.2014.

Samo da nam je novinar otkrio shta je to uchinio bratu! Kakav diletantizam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije