Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD KVALIFIKACIJA TO TITULE

Južnoameričko finale na Zagreb Openu pripalo Argentincu Baezu

ATP Challenger Zagreb Open, kvalifikacije, Duje Ajduković - Sebastian Baez
Marin Tironi/PIXSELL
15.05.2021.
u 17:53

Zahvaljujući pobjedi u Zagrebu Baez će se prvi put u karijeri naći među 200 najboljih tenisača svijeta, a u ponedjeljak će biti na 183. mjestu pojedinačne ATP ljestvice.

Argentinski 20-godišnji tenisač Sebastian Baez (ATP - 218.) iz kvalifikacija je stigao do pobjede na Zagreb Openu, turniru iz serije ATP Challengera igranog na terenima Teniskog centra Maksimir.

Baez je u subotnjem finalu pobijedio 25-godišnjeg Peruanca Juana Pabla Varillasa (ATP - 133.) s 3:6, 6:3, 6:1.

Za svoj treći naslov na ATP Challengerima u isto toliko finala, Baez je zaradio 80 bodova i 6.190 eura. Varillasu je pripalo 48 bodova i 3650 eura.

Zahvaljujući pobjedi u Zagrebu Baez će se prvi put u karijeri naći među 200 najboljih tenisača svijeta, a u ponedjeljak će biti na 183. mjestu pojedinačne ATP ljestvice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije