Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Juventus iznenada objavio: Mandžukić je danas operiran u Hrvatskoj!

Mandžukić
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
22.05.2019.
u 18:29

Mandžukiću je očito došlo do devijacije nosnog septuma, odnosno iskrivljenja nosne pregrade. Taj se problem mora riješiti operacijom i tako se izravnati iskrivljenje kako bi pacijent mogao normalno disati.

Napadač Juventusa Mario Mandžukić danas je u Hrvatskoj operiran zbog problema s nosom, objavio je torinski klub. Hrvatskom napadaču obavljen je rutinski zahvat traje oko pola sata, a zove se septoplastika.

Mandžukiću je očito došlo do devijacije nosnog septuma, odnosno iskrivljenja nosne pregrade. Taj se problem mora riješiti operacijom i tako se izravnati iskrivljenje kako bi pacijent mogao normalno disati.

Inače, Mandžukić je već bio ozlijeđen, ali je imao problema s bedrom, dok se o problemima s nosom nije govorilo. No, tijekom prošlog vikenda ušao u remiju s Atalantom (1:1) i zabio sjajan gol. Čini se da se sada sezona za njega završila i da neće igrati u posljednjem kolu protiv Sampdorije u nedjelju.

Podsjećamo, Juventus je već ranije osigurao naslov prvaka, a Mandžukić je nedavno potpisao produljenje ugovora do 2021. godine.

Mandžukić je jučer proslavio 33. rođendan, a Juventus mu je na svojoj stranici posvetio emotivan tekst.

"Mentalitet.  Ako postoji osoba koja personificira tu riječ, onda je to Mario Mandžukić koji danas navršava 33 godine. Mario je napadač koji zabija golove, i to važne. Ali prije svega, on je prvak koji se uvijek stavlja na raspolaganje momčadi, koji radi sve za pobjedu ekipe. Zabija, bori se svih 90 minuta. Obavlja nevidljiv, tih posao, ali posao koji je ključan. 

Danas neka ne bude tišina. Neka se čuje snažan pljesak svih nas, kojim našem šampionu želimo sretan rođendan", stoji u tekstu. 
 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ivan Ivic
Ivan Ivic
18:34 22.05.2019.

Sad će biti još ubojitiji, kad bude disao punim plućima. Naprijed Mario?

MA
Mariouduvicic1957
19:17 22.05.2019.

Manđo care hvala ti na svemu osobito ljubav prema rodnoj grudi i svom Brodu.tvoja humanost i jednostavnost je nadaleko poznata i eto dok naši političari za svaku sitnicu lete na lječenje po razvikanim svjetskim bolnicama naravno ne na svoj račun i sad si pokazao opet svoju skromnost i vjeru u naše doktore .

PR
prajdali100
20:57 22.05.2019.

Biće sve ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije