Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Juve se mučio protiv Udinesea, spasio ga Ronaldo

Cristiano Ronaldo
ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
02.05.2021.
u 20:10

Juve su dugo mučio, no ipak je s dva gola Cristiana Ronalda u posljednjih šest minuta utakmice uspio ostvariti 2-1 pobjedu.

Nogometaši Juventusa iskoristili su kikseve Atalante i Napolija u borbi za plasman u Ligu prvaka, nakon što su na gostovanju teškom mukom pobijedili Udinese sa 2-1.

Nakon što je Atalanta odigrala 1-1 na gostovanju kod Sassuola, a Napoli 1-1 kod kuće protiv Cagliarija, torinska "Stara dama" je imala priliku pobjedom skočiti na diobu drugog mjesta.

Juve su dugo mučio, no ipak je s dva gola Cristiana Ronalda u posljednjih šest minuta utakmice uspio ostvariti 2-1 pobjedu.

Gosti su poveli u 10. minuti golom Nahuela Moline i sve do same završnice držali su prednost. Ipak, Ronaldo je u 84. minuti izjednačio iz kaznenog udarca, a potom u 90. minuti zabio svoj 27. gol ove sezone za važnu pobjedu.

Juventus je s ova tri boda dostigao Atalantu i Milan, sada sva tri kluba imaju po 69 bodova, 13 manje od Intera koji je u nedjelju osigurao naslov prvaka.

Napoli je peti sa 67 bodova, dok Lazio na šestoj poziciji ima 64 boda.

Do kraja prvenstva još su četiri kola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije