Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI KUP

Jurić i Genoa izborili osminu finala

Ivan Jurić - Genoa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.12.2016.
u 23:50

Genoa je nakon prvog poluvremena vodila 2-0, no gosti su u nastavku izjednačili izborivši produžetak. U dodatnih pola sata Jurićeva 'squadra' je zabila još dva gola, a gosti su tek u samoj završnici uspjeli ublažiti poraz.

Talijanski nogometni prvoligaš Genoa, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, izborila je plasman u osminu finala 'Coppa Italia' pobijedivši nakon produžetaka drugoligaša Perugiju 4-3.

Genoa je nakon prvog poluvremena vodila 2-0, no gosti su u nastavku izjednačili izborivši produžetak. U dodatnih pola sata Jurićeva 'squadra' je zabila još dva gola, a gosti su tek u samoj završnici uspjeli ublažiti poraz.

Strijelci za Genou bili su Pablo Simeone (3), Goran Pandev (37, 100) i Nikola Ninković (116), dok su golove za goste zabili Rolando Bianchi (52), Jean Drole (63) i Francesco di Nolfo (120+1). Perugija je od 116. minute igrala bez isključenog Stefana Gubertija.

Plasman u osminu finala izborila je i Bologna pobijedivši drugoligaša Veronu 4-0. Strijelci za Bolognu bili su Di Francesco (32), Mounier (40, 86) i Krafth (90+2)

Među 16 najboljih plasirali su se i Torino, Chievo, Atalanta, Sampdorija, te drugoligaši Spezija i Cesena.

U osmini finala u ždrijeb ulaze i vodeći klubovi Juventus, Milan, Inter, Roma, Lazio, Fiorentina i Napoli.

REZULTATI:

U četvrtak:

Genoa - Perugia (II)    4-3 prod (2-2)
Bologna - Verona (II)  4-0

 srijedu:
Palermo - Spezia (II)   4-5 11m (0-0)
Atalanta - Pescara      3-0  
Sampdoria - Cagliari  3-0

U utorak:
Torino - Pisa (II)         4-0 prod (0-0)
Chievo - Novara (II)   3-0
Empoli - Cesena (II)   1-2 prod. (1-1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije