Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi kod kuće

Jurgen Klopp i dalje bez pobjede na klupi Liverpoola

Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.10.2015.
u 19:46

Liverpool je poveo u 77. minuti golom Christiana Bentekea, a gosti su izjednačili u 86. minuti preko Sadia Manea.

U susretu 10. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool i Southampton su na Anfieldu odigrali 1-1 što je treći uzastopni remi 'Redsa' otkako ih je preuzeo Jurgen Klopp.

Liverpool je na Kloppovoj premijeri odigrao 0-0 na gostovanju kod Tottenhama, potom 1-1 protiv Rubina u Europskoj ligi, a večeras i 1-1 protiv Southamptiona. Klopp tako u tri susreta na klupi jednog od najtrofejnijih engleskih klubova nije upisao pobjedu, ali nije doživio niti poraz.

Liverpool je poveo u 77. minuti golom Christiana Bentekea, a gosti su izjednačili u 86. minuti preko Sadia Manea. U sudačkoj nadoknadi je Southampton ostao s igračem manje nakon što je isključen upravo Mane, no 'Redsi' nisu imali dovoljno vremena kako bi iskoristili igrača više. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije bio u krugu kandidata za nastup.

>>United i City potpuno razočarali u derbiju

Komentara 5

BA
barkod
21:06 25.10.2015.

Opet je kriv Lovren za impotetnu igru Redsa

MA
mahin1986
20:15 25.10.2015.

Al nije ni izgubio...

RI
Rizlman
21:26 25.10.2015.

A ne može ni dobiti kad nema s kim. Meni ta "vizija" Brendana Rogersa nikako nije jasna i nisam jedini. Svi ti igrači, Benteke, Lallana, Fermino, Couthino, Milner, Emre Can itd. su dobri igrači, ali nisu vrlo dobri i nisu ni blizu odličnih igrača. Tu će trebati jako puno posla i vremena i trebat će neke od ovih igrača poslati dalje i dovesti neke druge koji su bolji. Liverpool još najmanje ovu i iduću godinu neće moći ići na naslov, možda tek tamo u sezoni 2017/2018.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije