Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA PORAZA

Juranović: Moramo se pogledati u ogledalo i zapitati se što smo napravili

Euro 2024 Qualifier - Group D - Wales v Croatia
Foto: John Sibley/REUTERS
1/6
16.10.2023.
u 00:24

- Razočaranje, napravili smo sve loše što smo mogli. Moramo se pogledati u ogledalo i zapitati se što smo napravili. Za sljedeće okupljanje moramo biti u što boljem izdanju i nadati se da će protivnici kiksati. Izostanci su samo izlike - rekao je Juranović

Nakon poraza od Turske u Osijeku, Hrvatska je upisala i poraz u Cardiffu. Velšani su slavili s 2:1.

Turska sada vodi na ljestvici skupine sa 16 bodova i osigurala je jedno od prva dva mjesta koja vode na Euro. Hrvatska i Wales imaju po 10 bodova i susret manje od Turske. Wales je u prednosti zbog boljeg omjera u međusobnim susretima pa Hrvatska više ne ovisi samo o sebi u borbi za plasman u Njemačku. Četvrta je Armenija sa sedam bodova, dok je Latvija na dnu s tri boda.

Josip Juranović jedini je od hrvatskih nogometaša komentirao poraz.

- Razočaranje, napravili smo sve loše što smo mogli. Moramo se pogledati u ogledalo i zapitati se što smo napravili. Za sljedeće okupljanje moramo biti u što boljem izdanju i nadati se da će protivnici kiksati. Izostanci su samo izlike - rekao je Juranović i dodao:

- Sad nam nije išlo, bili smo jalovi i moramo se svima ispričati. Možda smo sve olako shvatili, ali moramo dobro razmisliti što smo napravili u ove dvije utakmice.

 

Komentara 3

ČV
čača vrati se
00:36 16.10.2023.

desi se i onima koji znaju igrati

DU
Deleted user
06:15 16.10.2023.

mracne snage cine sve da hrvatski nogomet jedan od svjetionika hrvtstva prestane svijetliti...milanovic na sutjesci ..plenkovic u dinamu..ulica u hajduku itd itd itd

PV
prcko.vita
09:54 16.10.2023.

Dečki igraju dobro, samo, oni ne igraju zbog ljubavi prema nogometu, nego igraju zbog novca. Probajte im ponuditi plaće od 700 eura mjesečno, da vidimo tko će htjeti igrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije