Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušili urugvaj

Junak Kostarike: Vrijeme je za povratak u Arsenal

joel campbell
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
15.06.2014.
u 16:00

Očekujemo utakmice sa Italijom i Engleskom te ćemo učiniti sve da izborimo osminu finala SP-a - rekao je Campbell.

Kostarika je pobjedom nad Urugvajem (3:1) priredila najveće iznenađenje u dosadašnjem dijelu SP-a, a jedan od junaka bio je 21-godišnji napadač Joel Campbell.

- Bila je to sjajna utakmica, svi smo dali sve od sebe. Sada očekujemo utakmice sa Italijom i Engleskom te ćemo učiniti sve da izborimo osminu finala SP-a - rekao je Campbell koji je prvi puta pozornost skrenuo na sebe kada je postigao pogodak za Olympiakos krajem veljače srušivši u Pireju Manchester United u osmini finala Lige prvaka. Taj susret završio je rezultatom 2:0, ali su Englezi u uzvratu ipak uspjeli nadoknaditi zaostatak te izboriti nastup u četvrtfinalu.

Campbell je inače pod ugovorom s Arsenalom, a proteklu sezonu proveo je na posudbi u Olympiakosu.

- U Grčkoj je bilo odlično, afirmirao sam se, a sada je vrijeme za povratak u Arsenal - najavio je napadač koji s Kostarikom ima visoke ambicije u Brazilu.

>>Kostarika priredila najveće iznenađenje savladavši Urugvaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije